Homepage  / Filme la TV azi

Filme la TV azi, 19 februarie 2024: „O fată de milioane”, „Contrabandă”, „Pe urmele lui Salazar”, „Insula”

Filme la TV azi, 19 februarie 2024: „O fată de milioane”, „Contrabandă”, „Pe urmele lui Salazar”, „Insula”

de Redactia Tvmania,

Filmele serii de azi, luni, 19 februarie 2024. Vezi ce filme poți urmări astăzi pe micile ecrane. Pe lângă filmele zilei, pe TVMania găsești zilnic informații despre emisiunile preferate și ești la curent în permanență cu tot ce e important la TV.

Ce filme sunt azi la TV, luni, 19 februarie 2024

Filme la TV azi, Film Now, 19 februarie 2024. „O fată de milioane”, de la ora 20.00

Clint Eastwood a fost marele câştigător al anului 2005, filmul fiind recompensat cu patru  Oscaruri (inclusiv pentru regie), şi trei nominalizări la aceleaşi premii, două Globuri de Aur şi un César.

Regizorul apare şi în film, în rolul lui Frankie Dunn, un antrenor de box. Într-o zi, el o cunoaşte pe Maggie (Hilary Swank, răsplătită cu Oscar), care îi spune că are nevoie de un antrenor de box. Frankie o refuză la început. Dar, în cele din urmă, va fi cucerit de ambiţia ei şi o va transforma, în timp, într-o adevărată luptătoare.

Filme la TV azi, Pro TV, 19 februarie 2024. „Contrabandă”, de la ora 23.00

Chris Farraday (Mark Wahlberg) a renunțat la viața de infractor pentru a-și întemeia o familie cu Kate. Atunci când cumnatul său, Andy (Caleb Landry Jones) face greșeala de a lucra cu traficantul de droguri Tim Briggs (Giovanni Ribisi), Chris este nevoit să se întoarcă să facă contrabandă pentru a regla datoria cumnatului. În scurt timp Chris împreună cu prietenul său, Sebastian (Ben Foster) strâng echipa și pleacă în Panama pentru a se întoarce cu bani falși. În cele din urmă lucrurile nu vor decurge conform planului și bărbatul este nevoit să se întoarcă acasă înainte ca familia lui să devină ținta lui Tim Briggs.

Filme la TV azi, Filmcafe, 19 februarie 2024. „Pe urmele lui Salazar”, de la ora 23.50

O echipă de agenţi de elită de la D.E.A. (Drug Enforcement Administration) primeşte misiunea de a proteja un periculos mafiot. În timp ce aşteptau să li se deschidă o cale de evacuare, s-au refugiat într-un hotel de lux. Dar foarte curând se trezesc în mijlocul unei ambuscade pentru că foştii asociaţi ai mafiotului lansează un atac exploziv asupra hotelului.

Filme la TV azi, HBO, 19 februarie 2024. „Ziua mamei”, de la ora 23.35

Menajera Jane Fairchild (Odessa Young) este singură de Ziua Mamei. Angajatorii ei, domnul și doamna Niven (Colin Firth și Olivia Colman), sunt plecați, iar tânăra vrea să stea cu iubitul ei, Paul (Josh O’Connor), care urmează să se însoare cu o altă femeie.

Filme la TV azi, Warner TV, 19 februarie 2024. „Insula”, de la ora 22.50

Suntem la mijlocul secolului al XXI-lea şi Terra este în cea mai mare parte nelocuibilă. Lincoln (Ewan McGregor) este un tip obişnuit, care trăieşte în interiorul unei co­munităţi aparent perfecte, fără legături cu exteriorul. El speră să câştige la loterie dreptul de a pleca pe Insulă, ultimul loc idilic şi necontaminat de pe Pământ, dar descoperă că este o clonă umană, de la care se pot lua organe atunci când originalul se îmbolnăveş-te. Împreună cu Jordan (Scarlett Johansson), o altă clonă, Lincoln evadează şi pleacă într-o goană nebună, pentru a-şi salva viaţa.

Acesta a fost primul film din genul SF pentru Scarlett Johansson. În alte roluri apar
Djimon Hounsou, Sean Bean, Steve Buscemi și Michael Clarke Duncan.

Filme la TV azi, Pro Cinema, 19 februarie 2024. „Ispita”, de la ora 22.45

Vincent Stevens (Karl Urban), Luke Seacord (Wentworth Miller), Chris Vanowen (James Marsden), Marty Landry (Eric Stonestreet) și Philip Trau­ner (Matthias Schoenaerts) sunt foarte buni prieteni. Ei încep să se suspecteze reci­proc de crimă, după ce, în apartamentul pe care toți îl foloseau pentru aventuri extraconjugale, este des­­­coperit cadavrul unei femei ne­cunoscute.

Filme la TV azi, TV1000, 19 februarie 2024. „Triplu X: Întoarcerea lui Xander Cage”, de la ora 22.00

O echipă de mercenari condusă de Xiang (Donnie Yen) se infiltrează în sediul CIA și fură „Cutia Pandorei”, un dispozitiv periculos capabil să controleze sateliții și să-i prăbușească în anu-mite locații. Agentul CIA Marke (Toni Collette) îl contactează pe fostul agent XXX, Xander Cage (Vin Diesel), care și-a înscenat moartea și ducea o viață în Republica Dominicană, și îl roagă să se întoarcă în echipă.

Filme la TV azi, AMC, 19 februarie 2024. „Spartanul”, de la ora 20.00

O incursiune în culisele unei răpiri care implică o figură politică bine cunoscută . Un „lup singuratic”, un „spartan al zilelor noastre”, agent guvernamental al SUA, Scott ( Val Kilmer) este însărcinat cu salvarea fiicei răpite a președintelui . Numai că pe parcursul anchetei el descoperă un complot de proporții care- și are originile chiar la Casa Albă.

Filme la TV azi, TV1000, 19 februarie 2024. „Zoolander Manechinul”, de la ora 20.00

Filmul, regizat de protagonistul Ben Stiller, este o parodie la adresa lumii modei. Manechinul Derek Zoolander (Stiller) și debutantul Hansel își dispută premiul Modelul Masculin al Anului. După trei ani în care a primit coronița de învingător, Derek pierde. Nesuportând poziția secundă, ia hotărârea de a-și redescoperi rădăcinile de miner. El se întoarce acasă, la New Jersey, dar locul lui nu este aici.

Citește și:

PE ACELAȘI SUBIECT
Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton