Homepage  / Filme la TV azi

Filme la TV azi, 20 noiembrie 2023: „Bărbați în negru 3”, „Forsaken”, „Războiul lumilor”, „Ura pe care o simți”

Filme la TV azi, 20 noiembrie 2023: „Bărbați în negru 3”, „Forsaken”, „Războiul lumilor”, „Ura pe care o simți”

de Redactia Tvmania

Filmele serii de azi, luni, 20 noiembrie 2023. Vezi ce filme poți urmări astăzi pe micile ecrane. Pe lângă filmele zilei, pe TVMania găsești zilnic informații despre emisiunile preferate și ești la curent în permanență cu tot ce e important la TV.

Ce filme sunt azi la TV, luni, 20 noiembrie 2023

Filme la TV azi, Pro TV, 20 noiembrie 2023. „Forsaken” (2015), de la ora 23.15

Călătorind prin deșert penru a ajunge la nunta surorii sale, Sean (Kerr Smith) ia în mașină un autostopist (Brendan Fehr). Acesta se dovedește a fi un vânător de vampiri și nu trece mult până când Sean se vede implicat într-o luptă acerbă între pasagerul său și ființe înfricoșătoare conduse de Kit, un vampir la fel de fioros. În toată această aventură, Sean cade pradă amorului pentru Megan, transformată și ea în vampiroaică.

Filme la TV azi, TV 1000, 20 noiembrie 2023. „Războiul lumilor” (2005), de la ora 22.00

Ray Ferrier (Tom Cruise) este un om obișnuit, care nu se dă în lături de la nimic pentru a-și proteja fiica (Dakota Fanning), atunci când mașinării de pe alte planete răsar din pământ și ard totul în cale într-un peisaj apocaliptic. Pe fundalul acestei catastrofe globale, unde nimic nu mai este sigur, Ray pornește într-o călătorie care se va dovedi inițiatică.   

Filme la TV azi, Pro Cinema, 20 noiembrie 2023. „Străinul” (2010), de la ora 20.30

Steve Austin joacã rolul unui om fără nume și fără memorie. Când se trezește vânat de FBI și de mafia rusă, decide să riposteze. Cu fiecare bătaie și glonț, el își amintește câte un alt episod din teroarea care i-a pus capăt carierei, familiei și identității.

Filme la TV azi, Film Now, 20 noiembrie 2023. „Ura pe care o simți” (2018), de la ora 20.00

Viața lui Starr Carter (Amandla Stenberg) oscilează constant între două lumi: cartierul sărac în care locuiește, populat în general de oameni de culoare, și școala unde învață printre oameni bogați, majoritatea albi. Echilibrul fragil dintre cele două lumi este în pericol atunci când Starr este martoră la rănirea mortală a lui Khalil (Algee Smith), cel mai bun prieten al ei încă din copilărie, de un ofițer de poliție. Confruntându-se cu presiuni din ambele părți ale comunităților în care trăiește, ea trebuie să susțină ceea ce e corect. Film bazat pe romanul omonim semnat de Angie Thomas.

Filme la TV azi, AMC, 20 noiembrie 2023. „Bărbați în negru 3” (2012), de la ora 20.00

„Bărbaţi în negru 3” aduce un strop de „Înapoi în viitor” în povestea parteneriatului agenţilor J (Will Smith) şi K (Tommy Lee Jones).

Filme la TV azi, Prima TV, 20 noiembrie 2023. „Rocky” (1976), de la ora 20.00

Primul şi cel mai bun dintr-o serie de cinci filme, „Rocky” a făcut istorie, ridicându-l la rang de vedetă pe actorul Sylvester Stallone. Acesta interpretează rolul unui boxer de mâna a doua din Philadelphia, căruia i se oferă şansa să concureze împotriva unui mare campion (Carl Weathers). Luptând pe viaţă şi pe moarte pentru propria demnitate, Rocky obţine o victorie răsunătoare. Trei premii Oscar.

Citește și:

PE ACELAȘI SUBIECT
Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te