Homepage  / Articole

Fostul iubit al lui Halle Berry l-a bătut pe actualul!

Fostul iubit al lui Halle Berry l-a bătut pe actualul!

de Redactia Tvmania

Vă mai amintiţi secvenţa din „Jurnalul lui Bridget Jones” în care fostul iubit (jucat de Hugh Grant) se bate cu actualul iubit (Colin Firth) pentru atenţiile lui Bridget (Renee Zellweger)? Nu se întâmplă doar în filme, ci şi în viaţa reală! Dar când protagoniştii sunt celebri – actorii Halle Berry, logodnicul Olivier Martinez şi fostul iubit, manechinul Gabriel Aubry -, iar la mijloc e implicat şi un copil, pare că scandalul nu mai e chiar atât de amuzant.

Tensiunile dintre bărbaţii din viaţa lui Berry au escaladat brusc ieri, când americanii sărbătoreau Ziua Recunoştinţei. Aubry a venit la casa actriţei câştigătoare de Oscar pentru a i-o aduce pe  fetiţa lor, Nahla (4 ani şi jumătate), şi l-a luat la bătaie pe actorul francez Olivier Martinez după ce acesta ar fi ridicat spinoasa problemă a custodiei. Recent, autorităţile americane i-au respins actriţei dreptul de a se muta în Franţa, ţara lui Martinez, cu tot cu fetiţă.  „Trebuie să mergem mai departe”, ar fi fost replica lui Olivier care l-a înfuriat pe Aubry aşa tare, încât i-a dat un pumn.

S-a încins imediat o bătaie în toată regula (revista „People” scrie despre o mână ruptă şi răni la gât pentru Martinez, şi de o coastă fisurată, contuzii faciale şi o rană la cap pentru Aubry), poliţia a sosit la faţa locului şi l-a arestat ulterior pe Aubry (acesta a fost eliberat imediat cu o cauţiune de 20.000 de dolari), iar ambii bătăuşi au ajuns la spital.

De asemenea, un judecător a emis un ordin imediat de restricţie, Aubry neavând voie să se apropie de fosta iubită, logodnicul acesteia şi copil.

Cât despre fetiţă… se pare că aceasta nu a asistat la toată bătaia, actriţa având grijă să o scoată din încăpere. Totuşi, câteva ore mai târziu a fost fotografiată, foarte anxioasă şi tristă,  ţinută în braţe de mama ei. Berry, Martinez şi fetiţa au plecat apoi la nişte prieteni pentru a sărbători Ziua Recunoştinţei. Ce mai petrecere o fi fost!

Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton