Homepage  / Vedete / Vedete străine

FOTO. Din nou împreună? Brad Pitt a fost invitat la ziua lui Jennifer Aniston

FOTO. Din nou împreună? Brad Pitt a fost invitat la ziua lui Jennifer Aniston

de Redactia Tvmania

Brad Pitt și Jennifer Aniston, împreună? Se pare că nu, ţinând cont că actorul s-ar afla într-o relaţie cu Charlize Theron. Şi totuşi aseară a fost prezent la ziua de nașterea a fostei soţii. Pitt a sosit la hotelul Sunset Tower din Los Angeles, unde a avut loc petrecerea, la bordul unui SUV negru dar neînsoţit de actuala iubită.

Jennifer Aniston și Brad Pitt au fost căsătoriți timp de cinci ani, iar una dintre cauzele despărțirii lor a fost, fără nicio îndoială, Angelina Jolie. Actorul și partenera lui cea sexy din filmul Mr. & Mrs. Smith s-au îndrăgostit nebunește unul de altul, așadar Jennifer i-a redat libertatea lui Brad. După mai bine de 12 ani de relație, doi de mariaj și alți doi de când a intentat divorțul, Pitt, între timp tatăl a șase copii (dintre care 3 biologici), a reluat legătura cu fosta lui soție, Jennifer și, după câte s-a văzut din fotografiile de paparazzi, cei doi sunt în relații cordiale.

Actrița a împlinit 50 de ani și a marcat momentul alături de o mulțime de prieteni, la Sunset Tower Hotel, în Los Angeles, loc care, se spune, oferă cea mai spectaculoasă priveliște asupra orașului și pe care Jennifer îl adoră. Deși este încă în plină luptă pentru custodia copiilor cu Angelina, Brad Pitt nu a ezitat să accepte invitația la ziua fostei sale soții, deși acest lucru probabil că a enervat-o îngrozitor pe Angelina, dat fiind că ea și prima lui soție nu se iubesc deloc.

Zeci de celebrități s-au distrat la ziua lui Jennifer Aniston

Locul petrecerii a fost aproape ca o gală de Oscar… atâtea celebrități de A-list au participat, însă prezența lui Brad a fost imediat remarcată, chiar dacă s-a strecurat repede printre invitați. Jennifer i-a avut alături, printre alții, pe Robert Downey Jr., Reese Witherspoon, Rande Gerber, Pharrell Williams, Keith Richards, Gwyneth Paltrow, Katy Perry, Orlando Bloom, George și Amal Clooney (una dintre cele mai spectaculoase prezențe ale serii), David Arquette, Courteney Cox și Barbra Streisand, așa că Brad nu s-a simțit stingher. Asta cu atât mai mult cu cât, cândva, actorul a avut o relație și cu Gwyneth Paltrow.

 
Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te