Homepage  / Vedete / Vedete străine

Gabriel Soto îi interzice actriței Geraldine Bazan să aibă iubit după divorț! Află toate detaliile!

Gabriel Soto îi interzice actriței Geraldine Bazan să aibă iubit după divorț! Află toate detaliile!

de Redactia Tvmania

Geraldine Bazan, cea pe care o putem vedea în fiecare zi pe postul PRO 2 în telenovela „Legea iubirii”, trece prin momente de cumpănă în procesul de divorț cu actorul Gabriel Soto, cel alături de care avut o relație de mai bine de 10 ani și care i-a devenit soție în anul 2016.

 

Tabloidele din Mexic precizau în urmă cu câteva zile că actorul Gabriel Soto precizează în acordul de divorț că Geraldine nu poate avea iubit. Prezentă la o petrecere a unei publicații actrița a făcut și primele declarații cu privire la acest subiect și se pare că nu a negat în mod categoric zvonurile: 

„Nu doresc să discut acest subiect în fața camerelor de filmat, vă mulțumesc! Totul este un proces, sunt etape în viață pe care trebuie să le trăim ca atare. Cred că totul ține de atitudinea noastră și într-un final experiențele pe care le trăim de-a lungul vieții ne ajută să creștem, sa ne maturizăm, să învățăm”, a fost declarația acesteia. 

Nu se știe dacă cei doi doresc să adopte modelul altor celebrități care au convenit în decizia de divorț ca o perioadă de timp să nu se afișeze public cu alt partener și nici perioada pe care Gabriel Soto i-a impus-o actriței. 

Cel care a anunțat că vor divorța la finele anului 2017, prin intermediul unui comunicat de presă a fost chiar Gabriel Soto:

 „Ca urmare a versiunilor care au început să circule și cu dorința de a evita și mai multe speculații mă adresez vouă pentru a lămuri situația actuală a vieții mele personale. În urmă cu 4 luni am început procesul de despărțire al relației pe care o am de foarte mulți ani cu soția și mama fiicelor mele, Geraldine Bazan. Procesul este unul dur și dificil pentru ambele părți și doresc să îl tratez cu respect și discreție, grijă și iubire pentru a păstra armonia în viața fiicelor noastre care sunt prioritatea noastră”, a scris actorul în comunicat.

 

Zvonurile despărțirii celor doi au apărut după ce actorul a fost implicat în scandalul interminabil dintre Julian Gil și Marjorie de Sousa. În urma acestuia s-a speculat faptul că Gabriel ar fi tatăl micuțului Matias, fiul lui Julian și al lui Marjorie. Infidelitatea lui Gabriel dar și scandalul acesta se pare că ar fi motivul care a rupt definitiv relația dintre Gabriel și Geraldine Bazar.

 

Cei doi au fost împreună de mai bine de zece ani și au două fiice.  

Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te