Homepage  / Ultimul număr

Gogoasa MTV

Gogoasa MTV

de Redactia Tvmania

Premiile MTV Romania de anul acesta au demonstrat ca mai avem mult de invatat la capitolul spectacol, atat din punct de vedere al organizarii, cat si a prestatiei solistilor aflati pe scena.
Anuntata cu surle si trambite, editia din acest an a premiilor MTV s-a dovedit a fi mai slaba decat cea de anul trecut. Majoritatea solistilor aflati pe scena au facut playback, iar sunetul si imaginea transmisiunii au lasat de dorit. Ideea de a muta acest eveniment la Cluj a fost una de bun augur, intrucat sala a parut mai plina decat in alti ani, iar spectatorii mai entuziasti, dar culmea, nu atunci cand a fost cazul. De pilda, recitalul fetelor de la Sugababes nu le-a provocat nici o reactie clujenilor, care au parasit in numar mare Sala Sporturilor din Cluj. Spectatorii s-au aratat mai entuziasti cand au urcat pe scena baietii de la Voltaj.
Si la aceasta editie, organizatorii au pus in practica cateva experimente muzicale, care s-au dovedit insa dezastruoase. De pilda, featuring-ul Andreei Banica cu Viorica si Ionita de la Clejani sau cel al lui Keo cu Puya. Cel din urma era cat pe ce sa nu mai aiba loc, intrucat rapper-ul a intrat intr-un conflict cu un alt coleg de breasla, Grasu XXL, nu cu mult timp inainte sa urce pe scena. Solistii nostri nu au fost singurii care s-au dat in „stamba”. Cei de la Uniting Nations au dansat, dupa sustinerea, recitalului- de altfel foarte slab- cu spectatorii din sala.

Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te