Homepage  / Seriale / Seriale americane

„Hackerville”, serialul HBO Europe și TNT Serie, va avea premiera mondială la Festivalul de film de la Zurich

„Hackerville”, serialul HBO Europe și TNT Serie, va avea premiera mondială la Festivalul de film de la Zurich

de Redactia Tvmania

Hackerville, noua dramă originală HBO Europe și TNT Serie, va avea premiera mondială în competiția International Series din acest an a Festivalului de film de la Zurich, pe 28 septembrie.  

 

Un atac cibernetic, ai cărui responsabili par a fi o rețea de hackeri din România, afectează una dintre cele mai mari bănci din Germania. Lisa Metz (Anna Schumacher), expertă în criminalitate informatică în Frankfurt, preia ancheta în Timișoara, orașul în care s-a născut. Lisa ajunge să se confrunte cu secrete incomode din trecutul familiei sale. Între timp, ancheta lui Adam Sandor (Andi Vasluianu), polițistul român care se ocupă de caz, este dată peste cap de sosirea Lisei. Investigația îi duce pe cei doi, Lisa și Adam, pe urmele unui hacker genial (Voicu Dumitraș).

HACKERVILLE este regizat de Igor Cobileanski (LA LIMITA DE JOS A CERULUI, AFACEREA EST, UMBRE) și Anca Miruna Lăzărescu (LA DRUM CU TATA).  

HACKERVILLE este o producție originală HBO Europe, în co-producție cu TNT Serie. Serialul a fost creat de  Ralph Martin și Joerg Winger, UFA Fiction, și este produs de Cristian Mungiu și Tudor Reu prin Mobra Films. 

 

Producătorii executivi sunt Joerg Winger (Deutschland 83/86) pentru UFA Fiction și Johnathan Young (Wataha) pentru HBO Europe.  Alina David și Silvia Popescu sunt producătorii HBO Europe.

Hackerville va fi difuzat în luna noiembrie la HBO, în Europa Centrală, Scandinavia și Spania, și la TNT Serie în Germania, Austria și Elveția.

Turner International este distribuitorul serialului Hackerville în afara HBO Europe, TNT Serie și Statele Unite ale Americii.

Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te