Homepage  / Știri

HBO speră ca „Urzeala tronurilor” să aibă mai multe episoade

HBO speră ca „Urzeala tronurilor” să aibă mai multe episoade

de Redactia Tvmania

Al optulea, și ultimul sezon, al serialului „Urzeala tronurilor”, ar trebui să aibă șase episoade. Dar Casey Bloys, responsabilul de programe de la HBO, speră să fie mai multe.

Serialul „Urzeala tronurilor” va mai avea încă două sezoane, al șaselea – care se filmează acum – care va avea șapte episoade și al șaptelea – pentru care producția va începe în toamnă – care va avea șase episoade, după cum au declarat încă de anul trecut creatorii David Benioff și D.B. Weiss. Dar Casey Bloys încă mai speră că o să avem mai multe episoade în ultimul sezon al poveștii din Westeros. Chiar dacă oficial vor fi numai șase episoade, se pare că totuși acest lucru încă se negociază.

„Singurul lucru pe care încă îl mai avem de stabilit este numărul de episoade pe care David și D.B. vor să le facă”, a declarat Casey Bloys pentru TVLine.

Șeful de la HBO, care „speră” că cei doi vor face mai mult de șase episoade, a adăugat:

„Ei încă au discuții asupra poveștii pentru că vor, cred eu, să dea o formă sezonului. Fac totul pentru a ieși cât mai bine serialul. Numărul se episoade trebuie să respecte idealul lor. Dar, în ceea ce mă privește pe mine, eu tot aș dori să fie mai multe”.

Al șaptelea sezon din „Urzeala tronurilor” va avea premiera la HBO în această vară.

Dacă v-a plăcut acest articol, alăturați-vă, cu un Like, comunității de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

Alte articole:

Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te