Homepage  / Horoscop / Articole

Horoscop 2023. Un an de tranziție, cu alegeri dificile. Care sunt zodiile norocoase

Horoscop 2023. Un an de tranziție, cu alegeri dificile. Care sunt zodiile norocoase

de Redactia Tvmania

Multe zodii s-au confruntat cu un an dificil în 2022 și cu pierderi mari, dar 2023 ne aduce speranţe de mai bine. Mersul astrelor și evenimentele astrologice deosebite de anul viitor sunt promisiuni de mai bine pentru fiecare dintre noi. Iată ce ne rezervă astrele în 2023.

Prima jumătate a anului poate fi mai dificilă și vom fi obligaţi să facem alegeri grele, dar, din luna iunie, situaţia generală se îndreaptă. Vara şi toamna anului viitor vom reuşi să recuperăm ceea ce am pierdut, iar astrele ne vor ajuta să pornim pe un nou drum. Anul 2023 va fi și el un an de tranziție, precum 2022, dar schimbările vor fi necesare!

Horoscop Berbec 2023

Multe probleme mari din anul care se încheie îşi vor găsi rezolvarea la mijlocul anului 2023. Vei căpăta mai multă libertate de acţiune, vei lua singur decizii importante pentru tine sau pentru familia ta şi vei alege un drum nou. 2023 este anul în care vei face eforturi mai mari să te afirmi, să îţi pui în valoare calităţile şi să câştigi mai multă libertate de acţiune. Nu te mai poţi baza pe ceea ce ai avut. Trebuie să descoperi resurse noi şi să scapi din rutina activităţilor care nu ţi-au adus satisfacţii. Primăvara îţi rezervă aventuri şi călătorii, iar toamna viitoare te bucuri de un succes deosebit în carieră și de câștiguri.

Horoscop Taur 2023

Situații mai deosebite de la începutul noului an te vor obliga să te gândești mai mult la cariera ta, dacă profesia pe care ai ales-o nu se potriveşte cu ambiţiile tale de viitor. În lunile februarie şi martie au loc evenimente legate de munca ta care te vor pune pe gânduri şi te vor face să te întrebi cât de bună ar fi o schimbare. Mai ales dacă ai acum un salariu mic şi nu există perspective ca lucrurile să se îmbunătăţească. Merită să te lupți pentru o carieră mai bună. De asemenea, merită să faci eforturi mai mari pentru sănătatea ta, să ții o dietă sau să faci mai mult sport! Sănătatea trebuie protejată în mod deosebit în 2023.

Horoscop Gemeni 2023

Dacă anul 2022 a fost un an plin de evenimente tensionate, 2023 aduce în viaţa ta mai multă stabilitate şi siguranță. Venus are câteva surprize plăcute, chiar dacă Mercur este capricios și te pune la încercare în ceea ce privește cariera și câștigurile. Venus răspândeşte anul viitor entuziasm, energie, dorinţă de schimbare, influențe benefice pentru zodia ta, mai ales dacă ești în căutarea unui drum nou. În lunile de vară, mai ales în lunile iulie şi august, este posibil să treci prin momente de cumpănă şi vei fi nevoit să iei decizii noi. Cu timpul, aceste decizii se vor dovedi benefice şi îți vor aduce câștiguri.

Horoscop Rac 2023

2023 poate fi un an în care răbdarea și puterea ta interioară vor fi puse la încercare. Atmosfera de acasă poate fi destul de tensionată de-a lungul lunilor de iarnă şi se va schimba numai dacă situaţia voastră materială se va îmbunătăţi. Mercur, planeta câştigurilor şi a banilor, va fi mai generos cu zodia ta în luni aprilie şi mai. De asemenea, vei reuși să aduni bani și în ultima parte a toamnei, în luna noiembrie. 2023 nu este un an prea bogat, însă este anul în care vei avea câteva realizări deosebite. Pe de altă parte, trebuie să fii atent cu sănătatea, pentru că există riscul unei intervenţii chirurgicale.

Horoscop Leu 2023

În primele luni ale anului 2023, influența astrelor este mai puternică asupra carierei, asupra afacerilor, câștigurilor și parteneriatelor. Nu aștepta schimbarea situaţiei generale de pe piaţa locurilor de muncă, pentru că vei fi dezamăgit. Dacă ai nevoie de un job mai bun trebuie să te pregătești intens și să cauți asiduu. O schimbare de profesie va fi binevenită în toamna anului viitor. În dragoste, vei fi mai puţin norocos decât în alţii ani, dacă nu ți-ai găsit deja jumătatea. Poți face câteva încercări în 2023, dar astrele nu arată o relație stabilă, care se poate dezvolta pe viitor. Cu toate acestea, viața ta socială rămâne bogată.

Horoscop Fecioară 2023

Anul viitor va fi destul de bogat în şanse! Puţine zodii se vor bucura de configuraţiile astrale norocoase de care dispune Fecioara. Cu cât eşti mai ambiţios şi ţinteşti spre obiective mai îndrăzneţe, cu atât vei avea mai multe ocazii bune. Înainte de toate, trebuie să renunți la obiceiurile care îţi pun în pericol sănătatea, precum fumatul, sau la activităţile de rutină care te împiedică să te dezvolți. Viitorul apropiat nu înseamnă doar muncă şi treburi domestice. În lunile februarie şi martie ai toate şansele să faci ceva deosebit pentru tine, să îţi croieşti alt drum. Iar cine te iubește te va susține pe toate planurile.

Horoscop Balanţă 2023

Iarna este sezonul acumulării și al echilibrului și vei petrece primele luni din noul an alături de familie. În schimb, lunile martie și aprilie pot aduce un moment de răscruce. Viaţa ta poate să ia o altă turnură. Poţi descoperi o meserie mult mai bună sau un hobby care poate deveni o nouă sursă de câştig. Este momentul să acţionezi, să îţi sacrifici timpul şi poate economiile adunate în ultimii ani şi să îţi încerci norocul. Astrele vor fi de partea ta şi ceea ce construieşti în primăvara anului 2023 va da roade în următorii ani. Dar trebuie să ştii că va fi foarte mult de muncă şi că vei fi nevoit să faci sacrificii.

Horoscop Scorpion 2023

Evenimentele deosebite pe care astrele ţi le-au pregătit de-a lungul anului viitor te vor ajuta să te dezvolți și să ajungi la un statut mai bun din punct de vedere profesional și social. Munca și cariera sunt importante și se vor dezvolta pas cu pas. Nici dragostea nu va uitată. Dacă eşti singur, 2023 înseamnă un nou angajament, mai stabil. Vei întâlni pe cineva spre sfârșitul primăverii, iar relaţia voastră poate deveni mai apropiată în toamna anului viitor. Cu toate că ai mai multă încredere în dragoste, preferi să îţi păstrezi libertatea şi să laşi timpul să decidă pentru voi doi.

Horoscop Săgetător 2023

Anul 2023 va fi marcat mai des de evenimente tensionate și provocări. Vei lua noi decizii cu privire la cariera ta, siguranța familiei și viitorul copiilor. Vei încerca să controlezi lucrurile într-o manieră mai drastică decât înainte, vei impune anumite reguli care ţi se par necesare în perioadele dificile din punct de vedere financiar. Dar vei lua decizii bune și vei da un exemplu pentru membrii familiei mai puțin ambițioși. La mijlocul verii, comunicarea cu părinţii sau cu socrii poate fi compromisă. Dar lunile noiembrie şi decembrie vor fi mult mai bune pentru familie, vei aduna bani și vei face investiții importante.

Horoscop Capricorn 2023

Zodia Capricorn va fi puternic influențată de astrele care intră în mișcare retrogradă în anul 2023. Astfel că vei avea un an schimbător și dificil. Vor fi perioade în care trebuie să te hotărăști să îți schimbi stilul de viaţă, meseria şi poate chiar hobby-urile. Dacă ești nemulţumit de nivelul de trai, anul viitor vei fi mai ambiţios şi mai dur. Dar vor veni vești bune în a doua jumătate a anului, când vei găsi o meserie bine plătită. Munca ta nu va fi răsplătită imediat, dar vei câștiga suficient pentru a face economii de la o lună la alta. În familie, liniștea este importantă și nu este recomandată să faci schimbări mari.

Horoscop Vărsător 2023

2023 poate fi anul în care vei face schimbări bune, dar fiecare pas trebuie analizat cu atenție. Fii prudent, dacă vrei altă meserie. În primele două luni ale anului trebuie să urmăreşti ce întorsătură iau lucrurile la serviciu. Abia când situaţia se înrăutăţeşte, te poţi gândi la o schimbare. Este posibil să apară ocazia de a te întoarce la un loc de muncă mai vechi, unde ai avut o contribuţie importantă și unde ești apreciat. În dragoste și în familie evită schimbările mari. Ai grijă să eviți și împrumuturile. Investește banii în călătorii cu copiii și vei beneficia de vacanțe frumoase, dar nu cumpăra mașini sau lucruri scumpe.

Horoscop Peşti 2023

Anul 2023 poate fi mai dificil la început în ceea ce priveşte munca şi veniturile salariale. S-ar putea să fii norocos şi să câştigi mai bine doar dacă obții o colaborare în plus. În lunile martie sau iulie vei avea o astfel de ocazie şi ar fi bine să nu o ratezi. În general, anul viitor este zgârcit cu câştigurile şi trebuie să fii chibzuit cu banii. Dacă ai datorii, este posibil să apară probleme mari în familie legate de ele. Pe de altă parte, se pare că vei avea uneori probleme de sănătate sau probleme cu părinții în vârstă care suferă de boli de lungă durată. Pentru toate se vor găsi soluții și trebuie să rămâi optimist!

Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE
Program TV

PRO TV
 • 06:00 Lecţii de viaţă AP
  "Lecţii de viaţă" este o producţie de tip ficţiune, bazată pe situaţii şi întâmplări reale, din viaţa cotidiană a familiilor. Sunt prezentate diverse situaţii inspirate...
 • 07:00 Ştirile PRO TV
  La fiecare final de săptămână, Cosmin Stan va face cuplu cu Andreea Marinescu sau Lavinia Petrea şi împreună le vor aduce telespectatorilor cele mai importante ştiri...
 • 10:00 Povestea lui Lucky AP
  Richard (Chase Moore) traieste intr-un orasel din Africa. El are grija de un manz abandonat, pe nume Lucky, care a supravietuit miraculos dupa ce a fost luat de...
 • 11:45 Batem palma?
  Ăsta-i spectacolul! Asta e televiziunea! Cei mai curajoși concurenți vor trebui să răspundă unei întrebări aparent simple pentru a câștiga o importantă sumă de bani......
 • 12:45 Mirajul dansului AP
  Un grup de 12 adolescenţi intră la Academia Americană de Balet din New York pentru a deveni specialişti în balet. Stresul de la antrenamente şi presiunea de a se...
 • 15:15 Românii au talent AP
  Fiecare vineri seară va scoate la iveală momente nemaiîntâlnite, care vor ține telespectatorii cu sufletul la gură. Dinamismul show-ului va fi întreținut de gazdele...
 • 19:00 Ştirile Pro TV
  Echipa de jurnalişti de la "Ştirile PRO TV" aduce în fiecare zi, în principalele jurnale, cele mai importante subiecte ale zilei, abordate cu mult profesionalism....
 • 20:00 Batman vs. Superman: Zorii dreptăţii 12
  Temându-se că acţiunile supereroului privit ca un zeu rămân nesupravegheate, puternicul şi formidabilul apărător al Gotham-ului îl provoacă pe salvatorul adorat...
 • 22:45 Răzbunare: O poveste de dragoste 15
 • 00:45 Legea străzii 12
  Joey (Jason Statham), un fost soldat din Forţele Speciale, ajuns acum să trăiască pe străzi, în lumea infractorilor din Londra, se transformă într-un Înger Răzbunător...
 • 02:30 Mirajul dansului AP
  Un grup de 12 adolescenţi intră la Academia Americană de Balet din New York pentru a deveni specialişti în balet. Stresul de la antrenamente şi presiunea de a se...
 • 04:15 Povestea lui Lucky AP
  Richard (Chase Moore) traieste intr-un orasel din Africa. El are grija de un manz abandonat, pe nume Lucky, care a supravietuit miraculos dupa ce a fost luat de...
 • Vezi tot programul zilei
Antena 1
 • 06:00 Observator
  Sub sloganul "Vezi ce trăieşti", Observatorul Antenei 1 trece într-o nouă etapă. Modificări majore vor avea loc atât la nivel vizual şi tehnic, cât şi la nivelul...
 • 09:00 Lia - soţia soţului meu
  "Lia" este un nou serial de ficţiune marca Antena 1, produs de Ruxandra Ion și Dream Film Production. Producția este o adaptare liberă după drama turcească "Asla...
 • 12:00 MediCOOL
  Cel mai nou proiect Antena 1, MediCOOL, îşi propune să aducă mai aproape oamenii de medici, pentru a putea primi sfaturi de specialitate. În fiecare săptămână, gazda...
 • 13:00 Observator
  Sub sloganul "Vezi ce trăieşti", Observatorul Antenei 1 trece într-o nouă etapă. Modificări majore vor avea loc atât la nivel vizual şi tehnic, cât şi la nivelul...
 • 13:30 Câinele, adevăratul meu prieten AP
  Ecranizare a îndrăgitului roman omonim semnat de W. Bruce Cameron, "Câinele, adevăratul meu prieten" prezintă destinul unui devotat patruped care îşi descoperă menirea...
 • 15:30 America Express - Drumul aurului AP
 • 19:00 Observator
  Observatorul Antenei 1 este construit ca un jurnal de atitudine, în care subiectele mari, grave, naţionale contează şi nu suferă în competiţia cu soluţia facilă...
 • 20:00 Călătoria 2: Insula Misterioasă AP
 • 22:00 Bunicul dezlănţuit 15
  Jason Kelly se află la doar o săptămână distanţă de nunta cu fiica răsfăţată a şefului său, deci cu un pas mai aproape de visul lui de a deveni partener la firma...
 • 00:00 America Express - Drumul aurului AP
 • 03:00 Dragoste de tata
  Nejat (Furkan Palali) este un om de afaceri de succes, director al unei companii care creează ochelari. După ce soţia îl părăseşte, Nejat îşi creşte singur fiica...
 • 04:00 Câinele, adevăratul meu prieten AP
  Ecranizare a îndrăgitului roman omonim semnat de W. Bruce Cameron, "Câinele, adevăratul meu prieten" prezintă destinul unui devotat patruped care îşi descoperă menirea...
 • Vezi tot programul zilei
Kanal D
 • 06:45 Ştirile Kanal D AP
  Ştirile Kanal D conectează zi de zi pe telespectatorii la realităţile sociale, economice, politice şi mondene, din perspectiva omului şi pentru omul obişnuit. Silvia...
 • 07:30 Primăvara bobocilor AP
 • 09:30 Sport, dietă şi o vedetă AP
  Emisiunea "Sport, dieta şi o vedetă" are la bază un program ce se doreşte a fi un stimulent real pentru telespectatori, pentru a face mişcare sub orice formă ar...
 • 10:00 Teo Show AP
  Plină de energie şi de poftă de viaţă, Teo Trandafir, împreună cu Bursucu', le aduce telespectatorilor, cu umorul atât de apreciat de români, noi poveşti seducătoare...
 • 12:00 Ştirile Kanal D AP
  Ştirile Kanal D conectează zi de zi pe telespectatorii la realităţile sociale, economice, politice şi mondene, din perspectiva omului şi pentru omul obişnuit. Telespectatorii...
 • 13:00 În căutarea adevărului AP
  Ernest porneşte "În căutarea adevărului", la Kanal D! Îndrăgitul prezentator revine în casele telespectatorilor cu o nouă emisiune, "În căutarea adevărului", un...
 • 15:00 ROventura AP
  ROventura prezintă locuri pitoreşti, obiective turistice şi activităţi de agrement din România, prin ochii a doi prieteni călători, prezentatorii emisiunii: George...
 • 16:00 Casa Iubirii AP
  14 concurenţi, 7 fete şi 7 băieți, vor intra în Casa iubirii pentru a-şi găsi dragostea, iar Andreea Mantea le va fi alături pe tot parcursul show-ului, ghidându-i...
 • 18:00 Ştirile Kanal D AP
  Ştirile Kanal D conectează zi de zi pe telespectatorii la realităţile sociale, economice, politice şi mondene, din perspectiva omului şi pentru omul obişnuit. Silvia...
 • 19:00 Casa Iubirii AP
  14 concurenţi, 7 fete şi 7 băieți, vor intra în Casa iubirii pentru a-şi găsi dragostea, iar Andreea Mantea le va fi alături pe tot parcursul show-ului, ghidându-i...
 • 20:00 Infidelul AP
  Istoria personală a frumoasei Asya Arslan este una cu totul emoționantă. Încă de la o vârstă fragedă, Asya a rămas orfană, iar dorința ei cea mai mare a devenit...
 • 22:00 Hai că încă putem! 12
 • 00:00 Masca de argint AP
  Evenimentele il aduc in Tara Romaneasca pe bancherul Troianov (Alexandru Repan), o persoana darnica si totodata suspecta, despre care Aga (Traian Stanescu) vrea...
 • 02:15 Casa Iubirii AP
  14 concurenţi, 7 fete şi 7 băieți, vor intra în Casa iubirii pentru a-şi găsi dragostea, iar Andreea Mantea le va fi alături pe tot parcursul show-ului, ghidându-i...
 • 05:00 Teo Show AP
  Plină de energie şi de poftă de viaţă, Teo Trandafir, împreună cu Bursucu', le aduce telespectatorilor, cu umorul atât de apreciat de români, noi poveşti seducătoare...
 • Vezi tot programul zilei
VEZI PROGRAMUL TV