Homepage  / Vedete româneşti

Ilie Năstase, prima reacție după ce a fost prins băut la volan. Ce decizie radicală a luat după incident

Ilie Năstase, prima reacție după ce a fost prins băut la volan. Ce decizie radicală a luat după incident
7

de Roxana Mirea,

Ilie Năstase, în vârstă de 76 de ani, a făcut primele declarații după ce a fost prins băut la volan. Fostul tenismen a fost oprit de polițiștii din Capitală noaptea trecută, în Sectorul 1 și ar fi avut o alcoolemie de 0.22 mg/l alcool pur în aerul expirat, motiv pentru care a rămas fără permisul de conducere pentru 90 de zile.

Ilie Năstase, primele declarații după ce a fost prin băut la volan

Ilie Năstase a făcut primele declarații după ce a fost prins băut la volan și a rămas fără permisul de conducere timp de trei luni. Fostul sportiv spune că a avut o alcoolemie foarte mică pentru că băuse la prânz două beri. În plus, el este de părere că cineva vrea să-i facă rău.

M-am suit în mașinuță. Am băut la prânz două beri. Acolo nu am băut și când am plecat spre casă, am simțit eu ceva (…) că mă urmărește cineva. (…) Ei au sunat la 112 și m-au dat în gât că ”vine Năstase de la restaurant și suntem în spatele lui și vă spunem exact pe unde e”. M-au oprit acolo la Ambasada Chinei, mi-au luat actele, m-au întrebat dacă am băut. Am zis că am băuta la prânz două beri ”acum n-am băut”. ”Știți că am fost sunați și ni s-a spus că trebuie să vă oprim că ați ieșit dintr-un restaurant”. Astea sunt ca de pe timpul lui Ceaușescu. Mi-a pus testul ăla, a ieșit 0,21 sau 11, n-ai voie nici 0,01, tot aia e. Mi-a dat o amendă de 685 de lei, dacă o plătesc așa, dacă nu e o mie nu știu cât. Mi-a luat carnetul o lună sau trei luni”, a spus Ilie Năstase, pentru Antena Stars, potrivit spynews.ro.

Pe de altă parte, nu doar Ilie Năstase a avut probleme cu poliția rutieră. Lidia Buble, Toma Cuzin și Culiță Sterp se pot încadra la categoria „vedete cu dosar penal”.

Ilie-Nastase-despre-decizia-fiicei-lui-de-a-si-face-cont-pe-o-platforma-pentru-adulti.-Reactia-acida-a-Ioanei-Nastase-1Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 7

Ce decizie radicală a luat Ilie Năstase

Ilie Năstase a mai fost recent implicat într-un nou scandal despre o serie de acuzații grave la adresa soției lui, pe care el susține că nu le-a făcut. Acum, având în vedere noul incident în care cineva a alertat Poliția că s-a urcat băut la volan, Ilie Năstase a luat decizia radicală de a pleca din România pe motiv că cineva vrea să-i facă rău.

Am în plan acum să plec din România. Nu mai vreau săb stau aici, pentru că cineva vrea să-mi facă rău. Acum 3 zile cu știrea aia (n.r. cea în care ar fi acuzat-o pe soția lui, Ioana Simion, că a plecat de acasă cu 2 milioane de euro), acum m-au dat în gât că am intrat în restaurant și m-am îmbătat. Nu e adevărat, că dacă eram beat îmi făcea dosar penal. Numai minciuni. (…) Mă duc ori în Spania, ori în Italia, în Florența, că am niște prieteni acolo”, a mărturisit fostul tenismen.

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te