Homepage  / Ultimul număr

Impacare profitabila

Impacare profitabila

de Redactia Tvmania

Cele patru fete de la All Saints au revenit la sentimente mai bune si au lansat in noiembrie al treilea album, „Studio 1”, dupa o „despartire” de cinci ani.

Succesul si faima de care se bucura o trupa are de foarte multe ori urmari nefaste in ceea ce priveste armonia comunicarii dintre componenti si modifica esential raporturile dintre ei. Faptul ca esti recunoscut pe strada, adulat de fanii din lumea intreaga si ca ai brusc in cont milioane de dolari te fac dependent de atentia acordata si te fac sa pierzi contactul cu realitatea si masura. Si vine un moment in care nu mai vrei sa imparti succesul cu nimeni. Asa s-a intamplat cu formatia All Saints, care a dat lovitura in 1997 cu single-ul „I Know Where It’s That” si timp de cinci ani a lansat hituri dupa hituri: „Never Ever”, „Bootie Call”, „War of Nerves”, „Pure Shores” , „Black Coffee” sau cover-urile „Under the Bridge” si „Lady Marmalade”. Desi initial producatorii au vrut sa le transforme intr-un fel de clone ale fetelor de la Spice Girls, All Saints au refuzat si au optat pentru o imagine mai putin periata si artificiala. Nicole si Natalie Appeleton, Shaznay Lewis si Melanie Blatt au fost apreciate mai ales in Marea Britanie, dar si in Europa. Trupa s-a destramat in 2001, la scurt timp dupa aparitia filmului „Honest”, regizat de Dave Stewart de la Eurythmics, unde surorile Appleton aveau cateva aparitii nud. Pelicula a fost un dezastru din toate punctele de vedere si a accentuat neintelegerile deja existente.
Videoclip filmat in Romania
In data de 24 ianuarie 2006 a fost anuntata vestea reunirii fetelor de la All Saints si demararea inregistrarilor pentru cel de-al treilea album, intitulat „Studio 1”. Primul single – „Rock Steady” – a fost lansat pe 6 noiembrie si a fost filmat in Romania. O parte din locatii pot fi recunoscute cu usurinta – Sala Palatului a fost transformata intr-o banca uriasa, denumita „Banca dei Fortunati”, al carei director este Benito Berlusconi, iar tanara si talentata actrita Ana Ularu apare in mai multe cadre. Combinatia de alb-negru, vestimentatia din anii ’30, motoretele cu atas si trimiterile la perioada nazismului si la figura dictatoriala a lui Hitler intregesc videoclipul menit sa aduca trupa din nou in topuri. „Rock Steady” are un sound similar cu piesele lansate in trecut si s-a situat pe locul trei in Marea Britanie si este posibil ca in perioada urmatoare sa repete „figura” si in alte clasamente din Europa. Urmatorul single, „Chick Fit” va fi lansat in luna februarie cand All Saints vor porni in turneu.

Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te