Homepage  / SkyShowtime

„Încă două lozuri”, disponibil pe SkyShowtime. Dată de lansare. Alte cinci filme românești intră pe platformă luna aceasta

„Încă două lozuri”, disponibil pe SkyShowtime. Dată de lansare. Alte cinci filme românești intră pe platformă luna aceasta

de Redactia Tvmania,

Comedia „Încă două lozuri", avându-i în rolurile principale pe Dragoş Bucur, Dorian Boguţă şi Alexandru Papadopol, va fi disponibilă online pe SkyShowtime. Alte cinci filme românești vor intra curând pe platformă. Iată detaliile!

„Încă două lozuri”, disponibil pe SkyShowtime din 7 iunie 2024

„Încă două lozuri” este o continuare la fel de amuzantă a filmului „Două lozuri” lansat acum 7 ani, aducând pe ecrane noi aventuri ale celor trei prieteni: Sile, Dinel şi Pompiliu. În această comedie, ei minează criptomonede în valoare de 6 milioane de euro, pe care le pierd, și pornesc într-o călătorie plină de umor pentru a le recupera. Comedia este disponibilă pe platforma SkyShowtime începând cu data de 7 iunie.

Dorian Boguţă, Dragoş Bucur şi Alexandru Papadopol revin în rolurile de acum șapte ani, interpretând cu măiestrie personajele Dinel Petre, Vasile Grămadă, cunoscut ca Sile, şi Pompiliu Borş.

Filmul este produs de Dragoș Bucur, Dorian Boguță și Paul Negoescu, regia fiind semnată de Paul Negoescu.

Pentru cei care nu au avut ocazia să vadă prima parte, „Două Lozuri” va fi, de asemenea, disponibil pe SkyShowtime începând cu 7 iunie. Povestea urmărește peripețiile a trei bărbați din provincie care câștigă la loterie, pierd biletul și pornesc în căutarea acestuia.

Cinci pelicule românești vor fi disponibile pe SkyShowtime din luna iunie

Pe lângă aceste filme, SkyShowtime va adăuga în colecția sa și alte filme românești începând cu 7 iunie, inclusiv toate cele trei părți ale peliculei „Pup-o, mă” și filmul „Nunți, botezuri și înmormântări”.

De asemenea, „Miracol”, un alt film românesc de succes, va fi disponibil pe platformă începând cu 21 iunie.

SkyShowtime este accesibil direct pentru consumatori prin aplicația SkyShowtime, disponibilă pe Apple iOS, tvOS, dispozitive Android, Android TV, Google Chromecast, televizoare LG, televizoare inteligente Samsung, prin anumiți furnizori de televiziune pe piețe selectate și prin site-ul www.skyshowtime.com.

Abonamentul Standard cu Reclame costă 3,99 euro pe lună, iar abonamentul Standard Plus este 5,99 euro pe lună. Abonamentul Standard cu Reclame include publicitate, în timp ce Standard Plus este fără publicitate.

Sursă foto: SkyShowTime

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton