Homepage  / Ultimul număr

Incredere creativa

Incredere creativa

de Redactia Tvmania

„Ocean in desert”, primul extras pe single de pe noul album Class intitulat „Infinit”, s-a situat pe primele locuri in clasamentele muzicale autohtone.

Inainte de Class nu a existat o trupa romaneasca dance care sa ma convinga suficient cat sa vreau sa aud o piesa de doua ori. Acum imi este greu sa admit ca au trecut aproape 13 ani de cand Mihaela Cernea, Florin Cojocaru si Vlad Cernea canta impreuna, insa schimbarile de pe piata muzicala romaneasca nu par sa le diminueze in vreun fel priza la public. „Am trecut de la stadiul de copii adolescenti la momentul in care stim ce avem de facut, precum si motivele pentru care e bine sa conferi valoare si sa depui efort zilnic”.
In 2001, Mihaela Florea, prezenta de la inceput in Class, parasea tara, iar in 2006, Anca Badiu, inlocuitoarea sa, opta pentru o cariera solo. „Infinit” este primul album pentru Class in formula de trio, iar „Ocean in desert” a fost bine primit de fani si de critici. Despre felul in care arata Class in acest moment, membrii trupei au o atitudine pozitiva. „Formula actuala poate fi considerata ca fiind nucleul formatiei. Ne cunoastem bine de atatia ani si cred ca din punct de vedere creativ ne simtim mult mai bine. Conform monitorizarilor oficiale pe care le-am primit, „Ocean in desert” se afla intre primele 3 piese romanesti difuzate des in acest an de catre posturile de radio. E o performanta pe care nu am anticipat-o, dar care spune multe despre Class in anul 2007″.

Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton