Homepage  / Vedete / Vedete româneşti

INTERVIU. În pauza de la „Sacrificul”, Mădălina Bellariu are proiecte atipice

INTERVIU. În pauza de la „Sacrificul”, Mădălina Bellariu are proiecte atipice

de Redactia Tvmania

Protagonista sezonului doi a serialului „Sacrificiul – Alegerea”, produs de Ruxandra Ion pentru Antena 1 a avut parte de o perioadă dificilă la debutul pandemiei de coronavirus. A reușit însă depășirea obstacolelor și ne-a povestit despre noile sale proiecte. 

 

Filmările serialului „Sacrificiul” au fost sistate la jumătatea lunii martie, Mădălina Bellariu (28 de ani) filmase în avans pentru serialul românesc, iar la debutul stării de urgență se afla în Statele Unite. Actrița ne-a povestit că a reușit cu greu să ajungă la Londra, acolo unde aceasta locuiește de câțiva ani și unde a studiat facultatea de actorie.

 

TVmania: Mădălina, știm că plecasei din țară pentru un nou proiect pe care îl realizai în paralel cu serialul „Sacrificiul”. Unde te-a prins această situație? Ai reușit să te întorci acasă?

Mădălina Bellariu: Da, așa este, am zburat în El Salvador ( America Centrală), unde am filmat pentru un nou proiect – un film de acțiune. Trebuia să stau acolo o lună, după care să mă întorc în România și să continui filmările pentru „Sacrificiul”.

Mă aflam în ziua 8 de filmare în momentul în care am primit un telefon din partea producției filmului american. Mi s-a comunicat că filmările au fost oprite peste tot, atât în Europa, cât și în toată America. Deși în El Salvador nu se confirmase în acel moment decât un singur caz de Coronavirus, guvernul a luat măsuri drastice iar aeroportul era închis, chiar cu o săptămână înainte. Nimeni nu putea să intre sau să iasă din țară. Am apelat la ambasada României din Mexico și la Consulat și asteptam să fiu repatriata.

Am stat în camera de hotel sperând să nu fiu blocată acolo pentru prea mult timp. Dupã 10 zile de izolare, am primit vești de la Consulatul UE că se va organiza un zbor pentru toți europenii care au solicitat repatriere. Zborul era cãtre Munich, iar din Germania nu puteam să vin cu ușurință în România, așa că am zburat la Londra, a doua mea casă.

Acum aștept un moment oportun pentru a mă putea întoarce în România. De asemenea, atunci când situația se va stabiliza, voi fi chemată în El Salvador pentru a termina acel film.  Am reușit să filmăm cam jumatate dn scenariu. Este filmat in junglă, multă acțiune și mult suspans. Abia aștept să vă pot spune mai multe detalii! Sau, mai bine zis, abia aștept să il vedeți!

 

Serialul „Sacrificiul” a avut un final neașteptat acest sezon. Când crezi că veți reveni pe platourile de filmare?

Îmi doresc, desigur, să reîncepem filmările cât de curând, însă cel mai important pentru producție a fost ca noi să ne menținem sănătoși. Urmăritorii serialului trebuie să aibã puțină răbdare, o să revenim pe ecrane cât de repede ne va permite situaţia în care ne aflãm. Din pãcate, trăim într-o perioadă de incertitudine. Ceea ce pot să spun este că vom anunța din timp atât pe rețelele de socializare cât și pe micile ecrane în momentul în care avem noutăți cu privire la difuzarea serialului.

 


 

Am auzit că ai avut parte de o ședință foto atipică prin intermediul Skype. Cu un fotograf care a pozat vedete hollywoodiene precum Brad Pitt, Jude Law, Scarlett Johansson etc Povestește-mi te rog mai multe.

Da, așa este, am colaborat cu  fotograful Vittorio Zunino Celotto. Proiectul este pentru Getty Images si se numeşte „Portrasolation”. Practic am pozat prin Skype, eu din Londra , fotograful aflându-se în Milano. Este plăcut atunci când putem să ne adaptăm și să creăm ceva inedit in izolare.

 

Cu ce îți ocupi acum timpul liber?

Revenind la ideea că putem crea atunci când ne aflăm în izolare și eu lucrez la un concept, prin urmare scriu pentru un proiect propriu. Pentru un viitor film. Nu am mai scris până acum, este prima dată. De asemenea, am fãcut parte dintr-un miniserial comedie, filmat exclusiv în izolare. Creatorul acestui miniserial este un actor din Marea Britanie. Nu ne întâlnim pentru a recita rolurile, ci filmăm totul cu telefonul, fiecare acasă la el.

Pe lângă partea creativă din mine, care nu poate fi oprită nici măcar acum, în izolare, zilele acestea am mai mult timp pentru a face sport în casă,  pentru a medita, a face yoga, vorbesc mai mult cu familia și prietenii ! Iar seara, bineînțeles mă relaxez la un film. Îmi este dor de normalitate, însă să nu uităm că una din calitățile noastre este că ne putem adapta la orice. Vă recomand să vă hrăniți curiozitățile și să faceți ceea ce vă doreați de mult însă nu aveați timp.

 

 

 

Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te