Homepage  / Ultimul număr

Intrati in ring!

Intrati in ring!

de Redactia Tvmania

Din 19 mai Cosmin Prelipceanu isi asuma rolul de arbitru de ring in emisiunea "Meciul serii", in care candidatii la alegerile locale se vor confrunta in idei, solutii si programe.

Campania pentru alegerile locale a debutat la inceputul acestei luni si a adus in orasele tarii mici, bere si afise electorale. Lupta electorala invadeaza si micile ecrane, unde vom avea parte de emisiuni electorale tipice si atipice. In randul acestora din urma se incadreaza si „Meciul ideilor” – o productie marca Valeriu Lazarov moderata de Cosmin Prelipceanu, de luni pana joi (de la ora 22.00) si care promite sa ne suprinda prin abordarea problemelor electorale. Mai exact, emisiunea produsa de cel care a revolutionat divertismentul romanesc de televiziune se doreste a fi un „meci de box” electoral cu momente de spectacol de divertisment: formatul nu este unul international („Este un format international pentru ca imi apartine, iar eu locuiesc la Madrid”, a explicat Lazarov), iar ideea colaboraririi a venit din partea postului de stiri: „Ideea de a face o emisiune electorala nu a fost a mea, ci a reprezentantilor Realitatea. Propunerea m-a sedus. Este o provocare sa facem o emisiune cu continut electoral. Este gandita ca un meci de box, un meci al proiectelor de gestiune a Capitalei, al sinceritatii si al puterii de convingere”, a explicat producatorul Valeriu Lazarov. La fel de entuziasmat este si Cosmin Prelipceanu, care a primit propunereea la inceputul unei zile de lucru: „pe hol, directoarea stirilor mi-a spus conceptul si m-a intrebat: Te bagi?. I-am zis pe loc Da. Dupa cateva minute mi-a trimis conceptul pe mail, l-am citit si m-am gandit ca este exact proiectul pe care nu-l poti refuza”.

La lupta!
Asemanarea emisiunii cu un meci de box se regaseste atat in decor, cat si in punerea in scena a subiectelor, fiecare participant avand un rol bine determinat. „Meciul serii” va avea doua runde de confruntari conduse de un „arbitru de ring” (Cosmin Prelipceanu). Echipa va fi completata de trei arbitri de meci (in persoana unor jurnalisti care vor fi diferiti la fiecare editie) care vor dezbate evolutiile adversarilor si de un comentator (Andrei Gheorghe) responsabil de evidentierea calitatilor celor doi protagonisti. Andrei Gheorghe a spus ca analiza lui se va face „utilizand termeni specifici din sport” si ca va incerca sa fie cat mai obiectiv.

LUNI 22.00, REALITATEA, „MECIUL SERII”

Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te