Homepage  / Vedete româneşti

Ioana Ginghină, discuții aprinse cu fiica adolescentă. Cum a reacționat când Ruxandra i-a spus că vrea un piercing și să fumeze

Ioana Ginghină, discuții aprinse cu fiica adolescentă. Cum a reacționat când Ruxandra i-a spus că vrea un piercing și să fumeze
6

de Cristina Țapu,

Ioana Ginghină este mama unei fiice adolescente, în vârstă de 16 ani, pe nume Ruxandra, iar actrița este foarte implicată în creșterea acesteia. Actrița consideră că nu este indicat ca părinții să fie prieteni cu proprii copii pentru că aceștia din urmă pot profita de momentele de slăbiciune și avea cerințe exagerate. Ioana a menționat de la ce pornesc conflictele pe care le are cu propria fiică.

Ioana Ginghină, probleme cu fiica adolescentă

Ioana Ginghină și fiica sa, Ruxandra, au o relație foarte deschisă și vorbesc despre orice. Recent, Ruxandra i-a comunicat mamei sale că și-ar dori să-și facă un piercing în sprânceană. Actrița nu a fost de acord cu aceasta și i-a propus să-și facă un piercing într-o zonă mai puțin vizibilă, precum buricul. În cele din urmă, Ruxandra s-a lăsat convinsă de mama sa și a renunțat la acest plan.

Ce-probleme-a-avut-Ioana-Ginghina-cu-fiica-ei-2Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 6

„Acum, în funcție de vârstă… Uite, a vrut cercel în buric. Am negociat, că voia în sprânceană. Am zis că în buric îl poate ascunde. Ultimul până la 18 ani”, a dezvăluit Ioana Ginghină, în cadrul emisiunii lui Cătălin Măruță.

Ioana nu este de acord ca fiica sa să se apuce de fumat

De altfel, Ioana a vorbit cu fiica sa și despre fumat și despre riscurile pe care acestea le prezintă asupra sănătății. Cu toate acestea, Ruxi pare atrasă de ideea de a începe să fumeze, conform actriței.

„Eu acum sunt într-o perioadă în care încerc să-i cunosc prietenii. Ce-am cunoscut până acum nu este foarte nasol. Ne-am văzut. Sunt niște fete drăguțe. Am auzit și de tot felul de prietenii din astea. Și de asta mi-e frică și nu vreau să o las să fumeze.

Mie mi se pare că de la fumat la iarbă e un pas. Acum le pot și accesa foarte ușor. Pe vremea noastră nici nu știu dacă fuma cineva. Mă întreabă acuma fii-mea, ‘dacă vrei îți aduc eu mama, că știu pe unul„, a declarat Ioana Ginghină, în cadrul aceleiași emisiuni.

Ioana Ginghină a ajuns la concluzia că degeaba părinții își obligă copiii să facă performanță la școală, dacă ei nu își doresc.

Ei bine, ea a avut o serie de probleme cu fiica ei în ceea ce privește parcursul fetei la școală. Totuși, actrița a găsit soluția și a reușit să o facă pe Ruxandra să își dorească să învețe și să aibă note foarte bune.

Ruxandra vrea să studieze în străinătate

Fiica Ioanei Ginghină își dorește să plece din România după ce va termina facultatea. Actrița nu are de gând să rămână în țară și plănuiește să o însoțească pe fiica ei acolo unde va decide să se stabilească.

Vrea să facă animație, dar primii doi ani de zile faci de toate. După care te orientezi către o specialitate. Dar e o deschidere foarte mare. Acum se poartă în IT, grafică, animație, adică s-a orientat bine. Și vrea să plece din țară. De aia zic că vreau și eu să mă duc spre ea, să-i cresc copiii. Că vreau să fiu o bunică prin străinătate. Tu ce credeai? Că vreau să fiu bunică aici la mine, în Dragomirești? Nu”, povestea, cu umor, Ioana Ginghină.

Sursă foto: Instagram Ioana Ginghină

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton