Homepage  / Televiziune

Detaliul care i-a făcut viața amară Irinei Fodor în timpul filmărilor pentru „Chefi fără limite”: „Era atât de…”

Detaliul care i-a făcut viața amară Irinei Fodor în timpul filmărilor pentru „Chefi fără limite”: „Era atât de...”
7

de Ioana Maria,

Irina Fodor, prezentatoarea show-ului „Chefi fără limite”, a mărturisit care au fost cele mai mari provocări pe care le-a întâmpinat la filmările din Grecia. Sorin Bontea, Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu au avut de suferit la fel de mult din cauza capriciilor vremii neobișnuite din timpul filmărilor show-ului care va începe pe Antena 1 în februarie.

”Când am plecat în Grecia, noi toți ne-am pregătit ca pentru vară, maximum o toamnă blândă. Verificasem temperaturile pentru perioada ce avea să urmeze, și părea că vom huzuri la 25 de grade.

Când colo, noi am prins și 6 grade dimineața și seara, prin anumite zone, în condițiile în care eram îmbrăcați foarte subțire. Eu, cel puțin, am pus în bagaj rochițe vaporoase, de mătase și costume de baie.

De fapt, aveam nevoie de o geacă de iarnă și șosete de lână! Așa că am improvizat mult pe zona de styling: am mai pus câte o gecuță de piele peste rochițe, am mai cumpărat de acolo pantaloni și colanți…am scos-o cumva la capăt”, a declarat prezentatoarea „Chefi fără limite”

Având în vedere că platourile de filmare au fost amplasate în aer liber, în cele mai spectaculoase locații ale insulelor elene, marea provocare a întregii echipe a fost să continue filmările în condiții de caniculă, vânt extrem sau ploi torențiale.

Irina Fodor, care spune că este una dintre cele mai friguroase persoane din lume, a mărturisit și cum a reușit să învingă condițiile meteo aprige de la filmările Chefi fără limite:

La un moment dat era atât de frig încât ne inghesuiam toți în jurul aragazelor concurenților între probele de gătit că să ne încălzim măcar mâinile.

Am prins de toate: furtuni puternice, soare arzător, ploi torențiale și vânt care te lua pe sus.

Abia ne mai auzeam unii pe alții, trebuia să strig la concurenți ca să înțeleagă proba.

S-a gătit în condiții extreme, dar chefii și concurenții nu au ținut cont de nimic în drumul către trofeu 

Cum au decurs filmările Chefi fără limite în aceste condiții deloc prielnice, telespectatorii Antena 1 vor afla din februarie. Chefi fără limite, noul format de adventure- cooking show, primul din România, va dezvălui telespectatorilor preparate tradiționale, preparate originale cu savoare elenă, locuri superbe și aventură cât cuprinde.

Chefi-fara-limite_2Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 7
PE ACELAȘI SUBIECT
Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te