Homepage  / Articole

Jencarlos Canela şi Gaby Espino vor fi părinţi

Jencarlos Canela şi Gaby Espino vor fi părinţi

de Redactia Tvmania

Jencarlos Canela şi Gaby Espino au declarat live pentru fanii lor de pe Twitter că locuiesc împreună de mai multă vreme şi că aşteaptă primul lor copil, Gaby fiind însărcinată în câteva luni.

“Da! Suntem însărcinaţi! Să afle toată lumea lucrul acesta! Ne bucurăm să împărtăşim asta cu voi. E cel mai frumos dar pe care ni l-a dat viaţa. Povestea noastră de dragoste este ca într-o telenovelă. Încă nu ştim dacă vom avea o fetiţă sau un băieţel”, a declarat fericit Jencarlos.

“Ne-am cunoscut pe platourile de la “Demon şi înger” (n.r. – în 2009) şi am devenit buni prieteni”, a zis Espino.

“Atracţia dintre noi şi sentimentele au crescut cu timpul”, a completat-o Canela, susţinând că, pe parcursul filmărilor, cei doi nu au avut o relaţie amoroasă, Gaby fiind căsătorită atunci.

Actriţa de 33 de ani a făcut tot posibilul să-şi salveze căsnicia cu producătorul Cristobal Lander care dura de patru ani, însă dragostea pentru iubitul ei mai tânăr (Jencarlos are 23 de ani) a învins. În mai, anul acesta, Gaby a confirmat în sfârşit relaţia pe care o are cu acesta, după ce mai multe luni rând presa mexicană a speculat acest lucru.

Cântăreţul a spus că se înţelege foarte bine cu Oriana, fetiţa pe care Gaby o are cu Lander. “Sunt cel mai bun prieten al ei şi va putea conta oricând pe mine. E o fetiţă simpatică cu un suflet mare”, a conchis Jencarlos.

Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te