Homepage  / Știri

Jon Hamm nu vrea copii: „Aş fi un tată îngrozitor!”

Jon Hamm nu vrea copii: „Aş fi un tată îngrozitor!”

de Redactia Tvmania

Actorul Jon Hamm (41 de ani) are o relaţie de 14 ani cu actriţa Jennifer Westfeldt (42 de ani), dar cei doi nu-şi doresc copii. Hamm a explicat – pentru „Us Weekly” – că nu înţelege cum pot alţii să aibă grijă de cei mici şi a doua zi să vină odihniţi la muncă:

„Aş fi un tată îngrozitor! Îmi văd prietenii cu copii şi le spun «Frate, cum de eşti în picioare şi la muncă la ora 6 dimineaţa?»”.

Hamm şi Westfeldt au jucat recent într-un film scris şi produs de ea, „Friends with Kids”, în care este vorba despre relaţii şi prietenia dintre două familii cu copii şi un cuplu abia format.

Interpretul lui Don Draper în serialul „Mad Men – Nebunii de pe Madison Avenue” (al cărui sezon cinci a început la americani pe 25 martie) spune, însă, că băieţelul de şase luni al colegei January Jones, Xander, e foarte drăgălaş.

Şi Jennifer Westfeldt insistă că nu-şi doreşte copii: „Nu am crezut niciodată că nu voi avea copii la vârsta asta. Dar în viaţa mea s-au întâmplat atâtea lucruri pe care nu le anticipam. Avem o viaţă grozavă împreună. Ideea că vom ajunge să regretăm lipsa copiilor nu mi se pare un motiv destul pentru a-i face”.

Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te