Homepage  / Vedete străine

Julia Fox și Kanye West, în ipostaze tandre. Ce cadou i-a făcut actriței. „Sunt încă în stare de șoc”

Julia Fox și Kanye West, în ipostaze tandre. Ce cadou i-a făcut actriței. „Sunt încă în stare de șoc”

de Roxana Mirea,

Relația dintre Kanye West și noua lui iubită, Julia Fox, devine din ce în ce mai serioasă. Cei doi au fost protagoniștii unei ședințe foto inedite, surprinși fiind în ipostaze tandre. În plus, actrița a oferit detalii despre povestea de iubire dintre ei și a spus ce cadou impresionant i-a făcut rapper-ul.

Julia Fox, despre relația cu Kanye West

Kanye West și noua lui iubită, Julia Fox, sunt fericiți împreună, iar rapper-ul o copleșește pe actriță cu daruri. El i-a cumpărat Juliei un munte de haine, atâtea câte ar putea încăpea într-o cameră de hotel, pentru recenta lor întâlnire, după cum a declarat actrița pentru Interview Magazine.

L-am întâlnit pe Ye în Miami în ajunul Anului Nou și a fost o conexiune instantanee”, povestește Julia Fox. Ea a descris „energia” lui Kanye West ca fiind ceva ce „este distractiv să ai în preajma ta”.

Ne-a făcut pe mine și pe prietenii mei să râdem, să dansăm și să zâmbim toată noaptea. Am decis să menținem energia și să zburăm înapoi în New York pentru a vedea „Slave Play”. Avionul lui Ye a aterizat la șase și piesa a început la șapte și el a fost acolo LA TIMP. Am fost impresionată. După piesă am ales să luăm cina la Carbone, care este unul dintre restaurantele mele preferate. Evident”, a mai povestit ea.

Ce cadou i-a făcut Kanye West iubitei sale, Julia Fox

Julia Fox a continuat prin a spune că iubitul ei, Kanye West, a organizat o ședință foto pentru ea, dar i-a pregătit și o surpriză demnă de Cenușăreasa. Ye, așa cum se numește acum rapper-ul, i-a pregătit iubitei sale o cameră plină cu haine, care o aștepta la Pendry Manhattan West, unde era el cazat.

„La restaurant, Ye a regizat o întreagă ședință foto pentru mine în timp ce oamenii au luat masa! Întregului restaurant i-a plăcut și ne-a încurajat în timp ce se întâmpla. După cină, Ye a avut o surpriză pentru mine. Adică, sunt încă în stare de șoc. Ye avea o cameră de hotel plină cu haine. A fost visul oricărei fete devenit realitate. Mi s-a părut un adevărat moment demn de Cenușăreasa.

Nu știu cum a făcut-o sau cum a ajuns acolo la timp. Dar am fost atât de surprinsă. Cine face astfel de lucruri la a doua întâlnire? Sau la orice întâlnire! Totul la noi a fost atât de organic. Nu știu încotro se îndreaptă lucrurile, dar dacă acesta este vreun indiciu al viitorului, ador călătoria”, a mai povestit Lujia Fox, iubita lui Kanye West.

Kanye West a pregătit o ședință foto pentru iubita lui

Fotografiile de la ședința foto organizată de Kanye West au fost făcute publice de către sursa menționată anterior. Actrița și rapper-ul apar în ipostaze tandre, sărutânde-se. Într-una dintre fotografii, Julia Fox și Kanye West sunt întinși pe podea, iar ea este peste el.

Relația dintre cei doi vine după ce Ye s-a despărțit de Vinetria și după ce i-a transmis public un mesaj lui Kim Kardashian, în care o ruga să se întoarcă la el.

Amândoi tocmai au ieșit din relațiile lor anterioare și s-au ajutat enorm unul pe celălalt să-și revină. Sunt un fel de spirite înrudite și este grozav de urmărit”, a spus o sursă pentru Page Six. Julia Fox s-a despărțit recent de Peter Artemiev, tatăl fiului ei.

Acest bărbat mi-a lăsat un copil de 5 luni și un câine și o casă și TOATE FACTURILE”, a scris actrița pe Instagram, în decembrie.

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te