Homepage  / Vedete străine

Kieran, despre relația cu fratele său, Macaulay Culkin. De ce nu l-a cunoscut pe fiul actorului din „Singur Acasă”

Kieran, despre relația cu fratele său, Macaulay Culkin. De ce nu l-a cunoscut pe fiul actorului din „Singur Acasă”

de Roxana Mirea,

Kieran Culkin nu și-a cunoscut încă nepotul, pe fiul lui Macaulay Culkin, starul din „Singur Acasă”. Micuțul a venit pe lume în urmă cu șașe luni, dar chiar și așa, unchiul lui nu l-a întâlnit încă. Kieran, actorul din „Succession”, a povestit de ce nu l-a cunoscut pe Dakota, până acum.

Kieran Culkin nu l-a cunoscut pe nepotul său

Kieran Culkin este fratele mai mic al lui Macaulay Culkin. Starul din „Singur Acasă” a devenit tată în urmă cu șașe luni. Partenera lui, Brenda Song, a adus pe lume un băiețel, căruia i-au dat numele Dakota.

Kieran Culkin a mărturisit că nu și-a cunoscut încă nepotul din cauza distanței și a programului încărcat.

Nu l-am cunoscut încă pe fiul lui, el locuiește în California, am lucrat mult în ultima perioadă și a fost și pandemia de coronavirul”, a mărturisit Kieran Culkin, fratele lui Macaulay Culkin, potrivit filmenow.ro.

Kieran este și el tată. Acesta are doi copii cu soția lui, Jazz Charton: o fetiță, pe nume Kinsey, și un băiețel de opt săptămâni. În plus, acesta a mai afirmat că nu are niciun sfat pentru fratele său, deoarece nu este în măsură să facă asta”.

Cel mai bun sfat pe care l-am primit eu atunci când am devenit părinte a fost să nu accept niciun sfat de la nimeni, întrucât totul se învață pe parcurs”, a spus el.

Macaulay Culkin

Macaulay Culkin a devenit tată în luna aprilie

Macaulay Culkin, actorul din „Singur acasă”, și partenera sa, Brenda Song, au devenit pentru prima oară părinți. Cei doi au ținut sarcina în secret și au anunțat vestea abia după ce și-au ținut copilul în brațe.

Cei doi i-au dat fiului lor numele Dakota, în memoria surorii starului din „Home Alone”, care a murit într-un accident de mașină în 2008, la vârsta de 29 de ani.

Dakota Song Culkin s-a născut pe 5 aprilie, în Los Angeles.

Suntem extaziaţi”, declarau actorii Macaulay Culkin și Brenda Song despre primul lor copil.

Macaulay Culkin și Brenda Song s-au cunoscut în urmă cu câțiva ani, pe platoul de filmare de la „Changeland”. În 2017 paparazzi i-au susprins pentru prima oară împreună, de atunci formează un cuplu.

Sursa Foto: Hepta

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te