Homepage  / Ultimul număr

La munca in Ibiza

La munca in Ibiza

de Redactia Tvmania

Pe 4 iunie, a plecat in Ibiza pentru a filma noua emisiune de la Prima, „Kiss Adventure”. Giulia se intoarce saptamana aceasta in tara. Cu toate oasele la locul lor, desi nu s-a putut abtine sa se alature concurentilor in unele probe extreme.

Cunoscuta de pe vremea cand canta hituri de-o vara cu trupa Candy, apoi de la TVR2, unde a facut o emisiune pentru tineri, Giulia a obtinut in job de vis pentru vara asta: o emisiune filmata in Ibiza. Ne-a raspuns pe mail, la intrebari, intre orele de filmari, sesiunile de cumparaturi si scufundari in Mediterana.
TV mania: Cum ai ajuns sa prezinti emisiunea „Kiss Adventure”?
Giulia: Destul de simplu. Vadi Rus, seful meu de la Kiss FM, m-a intrebat intr-o zi daca m-ar tenta sa prezint o emisiune cu un astfel de format. Ideea mi-a suras din primul moment asa ca am mers la niste probe sa vedem daca ma potrivesc cu ideea de prezentator pe care o aveau deja producatorii. Sincera sa fiu, am avut un soc in momentul in care am fost anuntata ca voi prezenta singura „Kiss Adventure”; si, din momentul acela, a inceput aventura.
TV mania: Stiai ceva despre acest format, ai vazut inainte „Amazing Race”, de exemplu?
Giulia: Cand eram mica nu pierdeam nici un episod din „Fort Boyard” pe M6 pentru ca inca de pe atunci imi placea acest gen de emisiune. Am vazut cateva episoade si din „Amazing Race”, asa ca m-am pregatit pentru aventura si distractie la maxim. Si exact de asta am avut parte pe parcursul filmarilor la Ibiza.

Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te