Homepage  / Ultimul număr

La razboi, inainte!

La razboi, inainte!

de Redactia Tvmania

Diana Dumitrescu s-a intors dintr-o vacanta in Maldive direct pe platourile de filmare ale serialului „Razboiul sexelor”, unde i s-a alaturat si buna ei prietena, Adela Popescu. Pe micile ecrane, insa, cele doua actrite de la Acasa se vor duela aprig.

Desi se intorsese deja de cateva zile din lunga vacanta de iarna, Diana Dumitrescu, blonda din „Razboiul sexelor”, nu parea ca s-a readaptat cu usurinta la ritmul de lucru de pe platourile de filmare si nici la frigul din Bucuresti. In cele doua saptamani petrecute in Insulele Maldive – paradisul tropical tot mai popular printre VIP-urile de la noi – si in Dubai, Diana nu a avut nici o grija, intorcandu-se de acolo relaxata si mai mult decat bronzata. Ajunsa in Bucuresti, ea a intrat imediat in paine, mai precis in programul spartan de filmari din Buftea: in fiecare zi, de la 8 dimineata la 9 seara. Noile episoade vor fi difuzate incepand cu 4 februarie.
Totusi, Diana nu face mofturi. Se poate considera o fata norocoasa, daca ne gandim ca acum trei ani si ceva era o simpla studenta la Teatru in Constanta si nici nu-si imagina ca ar putea sa aiba o ascensiune atat de rapida in lumea televiziunii.

Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te