Homepage  / Vedete / Vedete străine

Lenny Kravitz, în formă maximă la 57 de ani. Cum s-a pozat rockerul după o noapte albă

Lenny Kravitz, în formă maximă la 57 de ani. Cum s-a pozat rockerul după o noapte albă
6

de Andra Stana,

Lenny Kravitz a petrecut o noapte albă în studioul său de înregistrări. Ulterior, artistul de 57 de ani a postat o fotografie pe contul lui de Instagram în care apare în timp ce se răsfață cu o cafea cu lapte. Artistul le-a spus fanilor că, în prezent, lucrează la foc intens la trei noi albume. Acestea ar urma să fie lansate în 2022.

Cum arată Lenny Kravitz la 57 de ani

Kravitz a urcat online, pe contul personal de Instagram, o imagine în care apare ținând în mână un ibric. Artistul american se află în bucătărie, dimineața devreme. Kravitz a mărturisit că nu a închis un ochi toată noaptea. A avut însă un motiv bun: a lucrat în studioul de înregistrări, scrie click.ro.

Tatăl actriței Zoe Kravitz a mai menționat că cele trei noi albume la care lucrează vor fi pe placul tuturor. Acesta ar fi motivul pentru care nopțile pierdute în studioul de înregistrări nu au fost în zadar.

Anul trecut, Lenny Kravitz a luat o pauză din cauza pandemiei

În 2020, în plină pandemie, Lenny Kravitz s-a răsfățat fără să vrea și a luat o pauză din cauza COVID-19, mai scrie sursa citată. El nu a stat însă degeaba. A petrecut timpul închis în casă și a compus. Iată că acum se pregătește ca toate noile sale creații să devină hituri.

Lenny-Kravitz-in-forma-maxima-la-57-de-ani-5Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 6

Lenny Kravitz a iubit aceeași femeie ca Jason Momoa

Timp de 6 ani, Lenny Kravitz a fost însurat cu Lisa Bonet. Cei doi au o fiică împreună, pe Zoe Kravitz. După divorțul de Kravitz, Lisa Bonet s-a măritat, în 2017, cu Jason Momoa. Aceștia au la rândul lor doi copii împreună: Nakoa-Wolf (12 ani) și Lola (14 ani).

Celebrul rocker a fost însurat cu Lisa Bonet între anii 1987 și 1993. Fiica lor, Zoe, are astăzi 32 de ani.

Se zvonește că de vină pentru destrămarea mariajului cu Lisa Bonet a fost infidelitate de care este vinovat Lenny. Artistul nu ar fi putut să îi fie fidel soției sale și ar fi înșelat-o de nenumărate ori cu unele dintre admiratoarele sale.

Kravitz, care este într-o formă fizică de invidiat la cei aproape 60 de ani ai săi, se poate lăuda și cu o avere impresionantă, de peste 80 de milioane de dolari. 

Sursa foto: Instagram

Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te