Homepage  / Ultimul număr

Lili, seducatoare de profesie

Lili, seducatoare de profesie

de Redactia Tvmania

Daca lucrurile sunt complicate in viata, asteptati un pic sa vedeti cam ce amploare pot lua ele intr-o telenovela. Nici productia romaneasca difuzata de postul Acasa, „Numai iubirea”, nu face exceptie: amorurile se complica, intrigile nu se termina niciodata, ba dimpotriva. In atari conditii, era nevoie de forte proaspete. Lili Sandu a fost bucuroasa sa si le puna la dispozitie pe ale sale.
La „Numai iubirea” se munceste inca. Pe rupte chiar. Cel putin pana prin iunie. Succesul serialului nu i-a lasat indiferenti pe producatori, iar acestia au decis ca cele o suta de episoade, numar la care se gandeau initial, s-ar putea sa nu fie suficiente pentru intriga. Povestea e similara si in ceea ce priveste numarul de personaje: deocamdata nimeni n-a fost omorat – desi asteptam cu interes prima crima -, dar era nevoie de oameni noi care sa condimenteze actiunea. Una dintre achizitii e Lili Sandu. O cunoasteti daca sunteti interesati de muzica romaneasca. Sau daca sunteti microbisti: e iubita portarului dinamovist Bogdan Stelea.
In prima telenovela romaneasca, Lili Sandu e Casandra. Casandra Niculescu, o puternica femeie de afaceri, care nu suporta sa fie invinsa si care ar face orice sa-si atinga scopul. Lili n-a crezut niciodata ca o sa obtina rolul. A venit la casting, desi n-avea cursuri de actorie. „Nu m-am gandit ca voi lua rolul asta si bucuria a fost cu atat mai mare. Pentru mine e ca o scoala. Am vrut sa dau la actorie cand eram in trupa Trinity, dar planurile nu s-au materializat. Ce poate fi mai frumos decat sa inveti de pe platouri?” Ce a contat in alegerea ei? Lili nu stie, dar presupune. „Cred ca balanta a fost la mijloc: si aspectul fizic, dar si faptul ca m-a dus capul sa spun ce era in scenariul respectiv. Practic eu n-am rol de mobila, nu sunt scaun, nu stau si pozez si ma plimb prin fata camerei: chiar trebuie sa vorbesc.”

Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te