Homepage  / Știri

Luana Ibacka şi Luminiţa Nicolescu vorbesc despre sănătate prin mişcare

Luana Ibacka şi Luminiţa Nicolescu vorbesc despre sănătate prin mişcare

de Redactia Tvmania

În ediţia de duminica aceasta, 23 iunie, a emisiunii “Cunoaşte, Visează, Iubeşte!”, Luana Ibacka va vorbi despre tinereţe fără bătrâneţe cu Luminiţa Nicolescu.

Fostă sportivă de performanţă, antrenor de fitness, yoga, tae-bo, aerobic şi recuperare medicală, Luminiţa sfidează timpul şi vă arată cum să faceţi muşchi cu ajutorul exerciţiilor de tae-bo.

Secretul constă în…

Executarea în viteză a antrenamentul ajută la îmbunătăţirea rezistenţei cardiovasculare, tonifierea musculaturii şi îmbunătăţirea flexibilităţii.

Sportul sau alte activităţi fizice trebuie să fie bine dozate, astfel încât ele să rămână la nivelul de stimul şi să nu uzeze prematur corpul, aşa cum se întâmplă în sportul de performanţă sau în muncile fizice grele. Combinarea unor activităţi sportive, care să “ţintească” diferite aparate şi sisteme, flexibilitate şi stretching, antrenament cardiovascular şi antrenament de forţă, la o intensitate aleasă corect şi cu timpi de refacere suficienţi, este cea mai bună şi echilibrată metodă de a face mişcare.

Nu uita de sucurile proaspete!

Pentru un aport de vitamine şi minerale, Luminiţa Nicolescu recomandă sucurile proaspete de mere, struguri, pepene, portocale sau grapefruit, preparate acasă.

Pentru un tonus de invidiat, ea vă îndeamnă să aveţi o gândire pozitivă, să priviţi întotdeauna jumătatea plină a paharului, să fiţi optimişti, să râdeţi cât puteţi de mult şi să vă bucuraţi de soare, pentru că terapia prin lumină alungă stările depresive.

“Tinereţea şi flexibilitatea trupului nostru merg mână în mână. O persoană rigidă fizic este şi psihic rigidă, şi nu crede în tinereţea şi forma perfectă a corpului, tocmai pentru că nu cultivă mişcarea. Dans, exerciţii, respiraţii ritmice pe efort, iată câteva recomandări pentru o duminică frumoasă”, spune Luana, care vă invită să nu rataţi emisiunea “Cunoaşte, Visează, Iubeşte!”, duminică, 23 iunie, de la ora 12:00, la Prima TV.

Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te