Homepage  / Vedete / Vedete româneşti

Mădălina Ghenea a întors toate privirile la Cannes. Cum s-a pozat pe covorul roșu

Mădălina Ghenea a întors toate privirile la Cannes. Cum s-a pozat pe covorul roșu
9

de Andra Stana,

Mădălina Ghenea s-a numărat printre vedetele invitate anul acesta la Festivalul de Film de la Cannes. La evenimentul de pe Rivieră, Ghenea a impresionat pe toată lumea: a ales o rochie verde smarald, pe un umăr, cu o crăpătură pe picior.

Mădălina Ghenea se află zilele acestea la Cannes. Actrița a fost premiată la „World Influencers and Bloggers Awards” 2022, eveniment care a avut loc tot la Cannes, scrie click.ro.

„World Influencers and Bloggers Awards”, pe scurt WIBA, este o decernare de premii în care, anual, se încununează meritele celor care își fac auzită vocea în cadrul campaniilor sociale și care încurajează formarea liderilor de opinie. Are loc în timpul Festivalului de la Cannes, încă din 2019, iar românca noastră s-a aflat pe scenă, în fața multor personalități internaționale. Printre premianții de anul acesta se află și Mădălina Ghenea, care a avut un an extraordinar din punct de vedere profesional.

Mădălina Ghenea, strălucitoare pe covorul roșu de la Cannes

Mai mult decât atât, după ce a acceptat premiul oferit la WIBA, Mădălina Ghenea și-a făcut apariția și la Festivalul de la Cannes, eveniment la care participă deja de o bună perioadă de vreme. Starul din „House of Gucci” a purtat o ținută extrem de elegantă.

Rochia sa, semnată de celebrul designer Zuhair Murad, a fost lăudată de criticii în domeniu. Mădălina a purtat o pereche de sandale argintii, iar la gât a ales un colier din diamante.

Mădălina Ghenea a întors toate privirile la Cannes. Cum s-a pozat pe covorul roșu (9)Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 9

Ghenea, care joacă într-un film alături de Ed Westwick (cunoscut din „Gossip Girl”), a ales o coafură lejeră și un machiarj care o reprezintă. A pus accent pe ochi și buze, iar asta a captat atenția fotografilor din Cannes.

Sursa foto: Instagram

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te