Homepage  / Vedete / Vedete româneşti

Mădălina Ghenea, ședință foto specială în costum de baie. Cine a fost fotograful. „Nimic nu poate deveni mai personal decât asta”

Mădălina Ghenea, ședință foto specială în costum de baie. Cine a fost fotograful. „Nimic nu poate deveni mai personal decât asta”
13

de Andra Stana,

Mădălina Ghenea are mai mult de un milion de urmăritori pe contul ei de Instagram. Recent, vedeta a atras atenția, după ce a publicat o serie de fotografii ieșite din comun.

Actrița și modelul în vârstă de 35 de ani apare într-un costum de baie din două piese, în mai multe ipostaze. În dreptul imaginilor distribuite pe contul personal de Instagram, Mădălina Ghenea a avut și un mesaj special. Mai precis, a vrut ca toată lumea să știe că fotograful a fost chiar fiica sa, Charlotte.

Fotograf: Charlotte 5 ani și 5 luni. Ea a spus că lunile sunt importante, dar eu aș spune că acum chiar și secundele sunt… 24/7 împreună doar eu și cu tine în august. La revedere, vară! Mi s-a spus că postez prea mult viața profesională și nu postez nimic personal, mai personal de atât nu se poate.”, a scris Mădălina Ghenea, în descrierea postării de pe 31 august, în ultima zi de vară.

Mădălina Ghenea, ședință foto specială în costum de baie. Cine a fost fotograful. „Nimic nu poate deveni mai personal decât asta”Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 13

Mădălina Ghenea locuiește alături de Charlotte în Italia

Viața Mădălinei Ghenea s-a schimbat complet de când a devenit mamă. Charlotte locuiește împreună cu actrița, în Italia, după despărțirea părinților. Vedeta evită să își expună fiica pe rețelele de socializare. Din când în când, Ghenea mai urcă imagini cu cea mică pe Insta Story.

Matei Stratan, tatăl fetiței, plătește lună de lună pensie alimentară.

„Plătesc singură chiria la Milano, nu plăteşte nimeni pentru mine. Charlotte primeşte 1.500 de euro pe lună de la tatăl ei”, a spus Mădălina Ghenea, citată de Playtech.

În aprilie 2017, Mădălina Ghenea a adus pe lume o fetiță perfect sănătoasă. A ținut-o ascunsă o bună perioadă, până când a apărut într-un pictorial special în revista Elle. Lumea întreagă a cunoscut-o atunci pe Charlotte.

Sursa foto: Instagram

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te