Homepage  / Vedete româneşti

Magda Pălimariu a născut. Primele imagini cu băiețelul ei și al lui Ionuț Eriksen

Magda Pălimariu a născut. Primele imagini cu băiețelul ei și al lui Ionuț Eriksen
10

de Ioana Maria,

Magda Pălimariu a devenit mamă pentru prima oară, chiar de ziua ei de naștere. Prezentatoarea TV a adus pe lume un băiețel și este în culmea fericirii.

Anunțul l-a făcut chiar vedeta, într-o postare pe rețelele de socializare. Magda Pălimariu a scris că băiețelul a venit pe lume chiar astăzi, 20 august, de ziua ei de naștere, și la o zi distanță de la aniversarea căsniciei sale cu Ionuț Eriksen, care e mâine.

„Ce cadou mai minunat pe lumea asta, puteam primi de ziua mea? ♥️ Și mai e și dată căsătoriei noastre mâine! Dumnezeu ne-a binecuvântat cu minunea asta de băiețel mult dorit și așteptat. ??Mulțumim Doamne!! Suntem recunoscători pentru tot!!??”, a spus vedeta TV, care a arătat și primele două imagini cu micuțul.

Magda Pălimariu încă e internată în spital, ea a născut în Norvegia, acolo unde soțul ei e stabilit, acolo unde el are mai multe afaceri. Vedeta a împlinit astăzi 43 de ani.

Magda-Palimariu-este-insarcinata-in-7-luni.-De-ce-a-tinut-vestea-la-secret-2Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 10

Alături de vestea cea mare, prezentatoarea Tv a publicat și câteva fotografii din spital, cu bebelușul în brațe, spunând că momentul emoționant a fost așteptat de câteva zile, însă acum totul este bine.

„De câteva zile îl asteptam să vina! Aseară parcă nu mai aveam deloc răbdare. Dar a venit minunea azi noapte și sunt cea mai fericită mamă de pe pământ!”.

Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton