Homepage  / Televiziune

„Magnum P.I.”, noua variantă a celebrului serial polițist începe în curând la Diva

„Magnum P.I.”, noua variantă a celebrului serial polițist începe în curând la Diva

de Mioara Tronaru,

„Magnum, detectiv particular”, „Magnum P.I.” (2018), este reboot-ul serialului cu același nume, care-a rulat între anii 1980-1988 avându-l pe Tom Selleck în rolul principal. Diva difuzează noua variantă cu Jay Hernandez din 25 aprilie, de luni până vineri, de la ora 20.00.

Noua poveste

La întoarcerea din Afganistan, Thomas Magnum (Jay Hernandez), ofițer decorat al unității de elită SEAL din Marina Americană, se instalează în Hawaii. Aici, are grijă de securitatea domeniului bogatului Robin Master, în a cărui casă de oaspeți și locuiește, și în timpul liber, din care are din belșug, lucrează ca detectiv particular.

MAGNUM P.I. — Jay Hernandez (foto: Karen Neal/CBS/Universal Television)

În anchetele sale, tânărul îi are drept ajutoare pe doi dintre foștii săi camarazi de arme: Theodore „T.C.” Calvin (Stephen Hill) și Orville „Rick” Wright (Zachary Knighton).

Rick este acum proprietarul unui bar, iar T.C. face curse cu elicopterul între insule. În același timp, Juliet Higgins (Perdita Weeks), fost agent MI6 acum majordomul domeniului, însoțită tot timpul de cei doi dobernami ai săi Zeus și Apolo, stă cu ochii pe Magnum ca să se asigure că nu abuzează de generozitatea lui Robin Master.

Serialul „Magnum, detectiv particular” este reboot-ul serialului omonim din anii ’80 (care poate fi văzut pe Warner TV).

Cea mai mare diferență între varianta actuală și cea clasică este transformarea personajului Jonathan Higgins (jucat în serialul original de actorul John Hillerman, care a și câștigat un Emmy pentru interpretarea sa, în 1987), în Juliet Higgins, jucată acum de Perdita Weeks.

Trailer Magnum P.I (2018)

Tom Selleck și-a dat binecuvântarea!

Prin intermediul Diva, TVmania a obținut un interviu de promovare a noului serial „Magnum, detectiv particular”, în care vorbesc despre noua producție actorii Jay Hernandez, Perdita Weeks, Zachary Knighton, Stephen Hill și Tim Kang și producătorii executivi Peter M. Lenkov și Eric Guggenheim.

Tom Selleck – 1981, Magnum P.I., Credit line: Profimedia

– Jay, l-ai contactat Tom Selleck sau Tom Selleck te-a contactat pe tine?

Jay Hernandez: Nu am am vorbit cu Tom. Știu că Peter a vorbit cu el și conversația a mers foarte bine. Ne-a dat binecuvântarea lui. Știu că o să se uite!

Peter M. Lenkov: I-am arătat desenele cu el pe care l-am făcut când eram mic și eram un mare fan. A fost grozav. Adică, am vorbit cu el de câteva ori de atunci. Dar când am început să lucrăm la noua producție, am fost mai întâi la el pentru a obține binecuvântarea.

– Jay, ai spus că nu te-ai uitat niciodată la serialul original înainte de a primi rolul.

Jay Hernandez: Nu, nu. Am spus că l-am urmărit. Obișnuiam să mă uit la el când eram copil, da. Am fost un mare fan. Am urmărit „Magnum P.I.” și „Hawaii Five 0”. Am urmărit ambele seriale.

– „Hawaii Five 0”, „Magnum” sunt seriale localizate în Hawaii. Diferența este că „Hawaii Five 0” nu se bazează pe un serial numit „McGarrett” sau „Danno”. Sunteți îngrijorat de faptul că oamenii asociază „Magnum” cu o anumită persoană?

Peter M. Lenkov: Ceea ce încercăm să facem este să prezentăm producția unui public nou. De exemplu, eu am patru copii. Ei nu știu nimic despre „Magnum”, cel original. Când le-am arătat noua versiune, li s-a părut foarte tare. Și au fost interesați de faptul că a existat un alt serial pe care acesta se bazează, un „Magnum” original. Așa că sperăm să deschidem o fereastră pentru oricine nu știe despre original. Și sperăm că cele două personaje vor putea coexista. Spiritul spectacolului încă există. Există multe asemănări, noi doar îl actualizăm.

– Ce au cele două seriale în comun?

Peter M. Lenkov: În ceea ce privește personajul, cred că farmecul. Thomas Magnum a supraviețuit cu farmecul său. A trăit din bunăvoința prietenilor săi și a prietenilor săi care îi asigură favoruri. De asemenea, este un personaj care nu folosește arme. El este pe picior de inferioritate în majoritatea situațiilor în care intră. Dar, în cea mai mare parte, cred că îi unește farmecul. În alegerea rolului, asta a fost cea mai grea parte. Nu am vrut să facem o clonă a lui Tom Selleck. Ceea ce am vrut să facem a fost doar să găsim esența acelui personaj, care este farmecul.

– Jay și Perdita, puteți vorbi puțin mai mult despre felul în care personajele voastre sunt diferite de cele din povestirile originale? Și cred că există unele diferențe evidente.

Perdita Weeks: Că nu am mustață? Da, Higgins este acum femeie. Nu eram la fel de familiarizată cu serialul original ca alții. Cu siguranță a fost difuzat în Marea Britanie și îmi amintesc că așa știam despre Hawaii, de cămașa cu flori și de Ferrari. Dar acesta este o variantă nouă a lui Higgins. A fost foarte important să existe un personaj feminin puternic. Au fost multe femei, dar poate că nu jucau un rol atât de important. Ea aduce o nouă dinamică. Julieta este puțin înțeleasă de ceilalți oameni. Și ea are un fundal similar cu Higgins, original prin faptul că ea însăși a fost agent secret.

– Jay, cum e să conduci una dintre acele mașini și cum te simți când sunt distruse?

Jay Hernandez: Este puțin trist să privești un Ferrari explodând și căzând de pe stâncă. Dar să-l conduci, Perdi a avut ocazia. E atât de distractiv, sunt atât de puternice. Este o experiență pur și simplu uimitoare să o conduci. Trebuie să fii precaut deoarece există atât de mulți cai putere sub capotă. Acestea fiind spuse, sper să avem mai multe oportunități de a conduce Ferrari-uri.

Perdita Weeks: Băieții și jucăriile lor…

– Se pare că suntem într-o perioadă în care se refac multe producții. De ce crezi că atât de multe seriale au parte de remake?

Zachary Knighton: Oh, nu știu. Pentru că lumea e cam înfricoșătoare acum și oamenii vor să se întoarcă la lucruri pe care le iubesc și care i-au făcut să se simtă bine. Pe mine, asta m-a atras. Când eram copil, eram obsedat de serial, de mașini și de aventură. Mi-a plăcut umorul și tonul distractiv. Eu am fost imediat atras de proiect pentru că vreau să mă mai distrez puțin. Cred că oamenii se vor bucura de acest serial, deoarece cred că oameni au nevoie de puțină bucurie în viața lor chiar acum. Poate și de un pic de confort.

– Tim, poți să vorbești puțin mai mult despre personajul tău? El este tipul care crează probleme? Vor exista replici memorabile?

Tim Kang: Da! Personajul meu este un detectiv de la Departamentul de Poliție din Honolulu. Cred că că problemele, cel puțin din punctul meu de vedere, vor veni de la acest tip de aici (Jay Hernandez). Tipul ăsta e un nou-venit în departament. Este ambițios. Vrea să ajungă departe. Și felul în care Magnum își trăiește viața și investighează este opus modului în care Katsumoto vede și face lucrurile și vor exista conflicte.

– Peter, am putut înțelege alegerea ca unul dintre personaje să fie feminin, deoarece în distribuția inițială au fost toți bărbați. Dar care a fost decizia din spatele lui Higgins în special? Și de ce să nu faci din Rick sau TC un personaj feminin?

Peter M. Lenkov: Chiar dacă în producția inițială seamănă cu un club de băieți, în 2018 avea nevoie de o prezență feminină puternică. Mi-a plăcut acest conflict din serialul original dintre Higgins și Magnum și am văzut că există o doză mare de respect la baza ei. Și m-am gândit să mă joc puțin diferit, să interpretez diferit cu un personaj feminin. Și mi-a plăcut ideea ca cei doi să fie cu adevărat combativi, dar într-un mod distractiv. Și în cele din urmă, vom vedea unde se ajunge. Sper că publicul îi vede ca pe o echipă grozavă.

– Tim, ai șansa să fii un personaj total diferit aici și să fii puțin mai expresiv decât personajul Cho din „The Mentalist”?

Tim Kang: Da, cu siguranță, abia începem și dezvoltăm acest personaj. Cred că există o mulțime de spațiu pentru a crea o mare diferență. Și chiar aștept cu nerăbdare. Și am discutat despre asta și cred că va fi total diferit. El este un om al legii și așa va rămâne, dar personalitatea va fi diferită.

Peter M. Lenkov: Tim a fost foarte implicat din momentul în care a spus da, ne-a ajutat să-i modelăm personajul. Ne-a trimis o biografie a personajului și am schimbat multe idei. Acest parteneriat a fost grozav. 

Foto: Diva

Urmărește-ne pe Google News
Program TV

PRO TV
 • 06:00 Ştirile Pro TV
  Ziua începe când Mihai Dedu şi Lavinia Petrea/Andreea Marinescu dau trezirea, Neti Sandu descrie şansele ca speranţele să prindă viaţă, când Florin Busuioc aduce...
 • 10:30 Vorbeşte lumea AP
  "Vorbeşte lumea" a pregătit subiecte interesante, pe care prezentatorul emisiunii, Cove, le va dezbate în direct, de luni până vineri. În ajutorul lui Cove, în platoul...
 • 13:00 Ştirile Pro TV
  În mijlocul zilei şi din mijlocul evenimentelor, reporterii transmit cele mai noi şi complete informaţii pentru Ştirile de la ora 13:00. Nevoia oamenilor de a fi...
 • 14:00 Lecţii de viaţă AP
  "Lecţii de viaţă" este o producţie de tip ficţiune, bazată pe situaţii şi întâmplări reale, din viaţa cotidiană a familiilor. Sunt prezentate diverse situaţii inspirate...
 • 15:00 La Măruţă AP
  Cătălin Măruţă a pregătit împreună cu echipa sa rubrici noi, filmări inedite, invitaţi cu poveşti surprinzătoare, dar şi subiecte ale momentului, exclusivităţi şi...
 • 17:00 Ştirile Pro TV
  Monica Dascălu vine în fiecare zi, de luni până vineri, începând cu ora 17:00, la pupitrul Ştirilor Pro TV pentru a coordona un tur de forţă prin toate colţurile...
 • 18:00 Ce spun românii
  Emisiunea prezentată de Cabral Ibacka este o competiţie amuzantă între două familii, care concurează pentru a câştiga premii substanţiale. Atmosfera din platou este...
 • 19:00 Ştirile Pro TV
  Andreea Esca vine în fiecare seară, de luni până vineri, începând cu ora 19:00, la pupitrul Ştirilor Pro TV pentru a prezenta principalele subiecte ale zilei. Realitatea...
 • 20:30 Las Fierbinţi 12
  Acţiunea se petrece în satul Fierbinţi, acolo unde existenţa locuitorilor se desfăşoară lent, într-un paradis rural care s-a adaptat, în stil pur românesc, la vremurile...
 • 21:30 Imperiul Leilor
  Săptămâna aceasta, Dan Șucu, Cristina Bâtlan, Dr. Wargha Enayati, Sebastian Dobrincu și Dragoș Petrescu întâlnesc în Imperiul Leilor noi idei de afaceri și antreprenori...
 • 23:30 Ştirile Pro TV
  Echipa de jurnalişti de la "Ştirile PRO TV" aduce în fiecare zi, în principalele jurnale, cele mai importante subiecte ale zilei, abordate cu mult profesionalism....
 • 00:00 Recompensă cu bucluc 12
  Filmul prezinta povestea lui Milo (Gerard Butler), un vanator de recompense, care primeste misiunea de a aresta si a aduce in fata justitiei o femeie care a savarsit...
 • 02:15 Lecţii de viaţă AP
  "Lecţii de viaţă" este o producţie de tip ficţiune, bazată pe situaţii şi întâmplări reale, din viaţa cotidiană a familiilor. Sunt prezentate diverse situaţii inspirate...
 • 03:00 Vorbeşte lumea AP
  "Vorbeşte lumea" a pregătit subiecte interesante, pe care prezentatorul emisiunii, Cove, le va dezbate în direct, de luni până vineri. În ajutorul lui Cove, în platoul...
 • 05:00 Ce spun românii
  Emisiunea prezentată de Cabral Ibacka este o competiţie amuzantă între două familii, care concurează pentru a câştiga premii substanţiale. Atmosfera din platou este...
 • Vezi tot programul zilei
Antena 1
 • 06:00 Observator
  Sub sloganul "Vezi ce trăieşti", Observatorul Antenei 1 trece într-o nouă etapă. Modificări majore vor avea loc atât la nivel vizual şi tehnic, cât şi la nivelul...
 • 08:00 'Neatza cu Răzvan şi Dani
  De luni până vineri, de la ora 8, Răzvan şi Dani îți dau Neatza la Antena 1! Alături de Nicolai Tand, Ramona, Florin Ristei și Cătălin Oprișan, ai 4 ore de bună...
 • 12:00 Observator
  Andra Petrescu, Andreea Țopan și Valentin Butnaru fac echipă la pupitrul Observator Antena 1, de la ora 12.00. Programul s-a impus drept lider al segmentului orar...
 • 14:00 Poveşti de familie AP
  Serialul "Poveşti de familie" este o antologie de poveşti inspirate de probleme cât se poate de actuale pentru societatea românească. Bazat pe formatul internaţional...
 • 15:00 Mireasa AP
  Dupã o binemeritatã pauză, în care şi-a dedicat timpul celor doi copii ai familiei, Simona Gherghe revine în forţă pe micile ecrane, într-un proiect cu totul nou...
 • 17:00 Observator
  Sub sloganul "Vezi ce trăieşti", Observatorul Antenei 1 trece într-o nouă etapă. Modificări majore vor avea loc atât la nivel vizual şi tehnic, cât şi la nivelul...
 • 18:00 Preţul cel bun
  "Prețul cel bun" ("The Price is Right") este o emisiune de divertisment, de tip concurs, în care participanții concurează pentru a câștiga premii în bani și produse...
 • 19:00 Observator
  Observatorul Antenei 1 este construit ca un jurnal de atitudine, în care subiectele mari, grave, naţionale contează şi nu suferă în competiţia cu soluţia facilă...
 • 20:30 România are Roast AP
  Aventura Pârșilor circumspecți prin România continuă. Câștigătorii primei ediții România are Roast vor ajunge de această dată în Banat, unde vor căuta cele șapte...
 • 00:00 Observator
  Sub sloganul "Vezi ce trăieşti", Observatorul Antenei 1 trece într-o nouă etapă. Modificări majore vor avea loc atât la nivel vizual şi tehnic, cât şi la nivelul...
 • 00:30 Status Update AP
  Viaţa adolescentului Kyle Moore este dată peste cap de divorţul părinţilor lui. Aflat acum într-un oraş şi un liceu noi, Kyle se străduieşte să se adapteze. Într-o...
 • 02:30 Observator
  Sub sloganul "Vezi ce trăieşti", Observatorul Antenei 1 trece într-o nouă etapă. Modificări majore vor avea loc atât la nivel vizual şi tehnic, cât şi la nivelul...
 • 03:15 Poveşti de familie
  Serialul "Poveşti de familie" este o antologie de poveşti inspirate de probleme cât se poate de actuale pentru societatea românească. Bazat pe formatul internaţional...
 • 04:00 Surorile
  Serialul turcesc "Surorile - Kardeş Çocuklari" aduce în centrul poveştii două surori: Ümran (Ayca Bingöl), care trăieşte un trai modest la sat alături de fiica ei...
 • 05:00 Preţul cel bun
  "Prețul cel bun" ("The Price is Right") este o emisiune de divertisment, de tip concurs, în care participanții concurează pentru a câștiga premii în bani și produse...
 • Vezi tot programul zilei
Kanal D
 • 07:00 Ştirile Kanal D AP
  Ştirile Kanal D le oferă telespectatorilor informațiile de care au nevoie în fiecare dimineață. La pupitul grupajului informativ de la ora 07:00 se va afla Cristina...
 • 08:00 Dimineaţa cu noi AP
 • 10:00 Casa Iubirii AP
  14 concurenţi, 7 fete şi 7 băieți, vor intra în Casa iubirii pentru a-şi găsi dragostea, iar Andreea Mantea le va fi alături pe tot parcursul show-ului, ghidându-i...
 • 12:00 Ştirile Kanal D
  Ştirile Kanal D conectează zi de zi pe telespectatorii la realităţile sociale, economice, politice şi mondene, din perspectiva omului şi pentru omul obişnuit. Echilibrata...
 • 13:00 În căutarea adevărului AP
  Ernest porneşte "În căutarea adevărului", la Kanal D! Îndrăgitul prezentator revine în casele telespectatorilor cu o nouă emisiune, "În căutarea adevărului", un...
 • 15:00 Teo Show AP
  Plină de energie şi de poftă de viaţă, Teo Trandafir, împreună cu Bursucu', le aduce telespectatorilor, cu umorul atât de apreciat de români, noi poveşti seducătoare...
 • 17:00 Casa Iubirii AP
  14 concurenţi, 7 fete şi 7 băieți, vor intra în Casa iubirii pentru a-şi găsi dragostea, iar Andreea Mantea le va fi alături pe tot parcursul show-ului, ghidându-i...
 • 19:00 Ştirile Kanal D AP
  Ştirile Kanal D conectează zi de zi pe telespectatorii la realităţile sociale, economice, politice şi mondene, din perspectiva omului şi pentru omul obişnuit. Silvia...
 • 20:00 Mă numesc Züleyha AP
  "Mă numesc Züleyha" înfăţişează istoria unei iubiri unice, care se derulează în Istanbulul anilor '70, şi continuă pe tărâmurile fertile ale zonei Çukurova, Adana...
 • 22:30 Jocul cuvintelor cu Dan Negru AP
  În fiecare ediţie a emisiunii, 5 concurenţi se află faţă în faţă cu Dan Negru, pentru a-şi testa vocabularul şi spontaneitatea. Înţelegerea sensurilor şi uşurinţa...
 • 00:00 Ştirile Kanal D AP
  Ştirile Kanal D conectează zi de zi pe telespectatorii la realităţile sociale, economice, politice şi mondene, din perspectiva omului şi pentru omul obişnuit. Silvia...
 • 01:00 Mă numesc Züleyha
  "Mă numesc Züleyha" înfăţişează istoria unei iubiri unice, care se derulează în Istanbulul anilor '70, şi continuă pe tărâmurile fertile ale zonei Çukurova, Adana...
 • 03:45 Pastila de râs AP
  Ce te faci dacă într-o zi obisnuită ţi se întâmpla ceva neobişnuit? Te-a enervat şeful/ şefa?... Nu iţi recomandăm antidepresive, ci mai degrabă o pastilă de râs...
 • 04:15 Ştirile Kanal D AP
  Ştirile Kanal D conectează zi de zi pe telespectatorii la realităţile sociale, economice, politice şi mondene, din perspectiva omului şi pentru omul obişnuit. Silvia...
 • 05:00 În căutarea adevărului AP
  Ernest porneşte "În căutarea adevărului", la Kanal D! Îndrăgitul prezentator revine în casele telespectatorilor cu o nouă emisiune, "În căutarea adevărului", un...
 • 06:30 Teleshopping
  Emisiune în care sunt prezentate diferite produse în scopul vânzarii lor catre telespectatorii doritori, prin intermediul unei comenzi telefonice. Află care sunt...
 • 06:45 Pastila de râs AP
  Ce te faci dacă într-o zi obisnuită ţi se întâmpla ceva neobişnuit? Te-a enervat şeful/ şefa?... Nu iţi recomandăm antidepresive, ci mai degrabă o pastilă de râs...
 • Vezi tot programul zilei
VEZI PROGRAMUL TV