Homepage  / Televiziune

„Mâncare pe care”, 12 – 16 decembrie 2022. Cine sunt noii concurenți. „Eu fac twerk în fiecare joi”

„Mâncare pe care”, 12 – 16 decembrie 2022. Cine sunt noii concurenți. „Eu fac twerk în fiecare joi”

de Roxana Mirea,

Emisiunea „Mâncare pe care” revine cu o nouă săptămână de distracție! De luni până vineri, 12 – 16 decembrie 2022, de la ora 20:00, Acasă, cinci oameni obișnuiți care nu se cunosc și care nu sunt bucătari profesioniști, se întrec pentru un premiu de 5.000 de lei!

Cine sunt concurenții de la „Mâncare pe care”, 12 – 16 decembrie 2022

Pe rând, Diana, Doru, Valentin, Isabela și Lili vor pregăti, în bucătăria proprie, un meniu alcătuit din trei preparate. Concurenții își vor primi adversarii la cină și vor fi jurizați de aceștia cu note de la 1 la 10 – pentru mâncare și pentru atmosferă. La finalul episodului de vineri, după ultima cină, concurentul care a adunat cele mai multe puncte este declarat… câștigător!

Seria de săptămâna aceasta, 12 – 16 decembrie 2022, de la „Mâncare pe care”, va fi deschisă de Diana Istrate, care va pregăti un meniu format din brioșă cu brânză și bacon, mușchi de vită la tigaie cu legume și sos de trufe, merengue cu ness. Preparatele vor fi apreciate de oaspeții prezenți la cină: „Foarte interesantă… o combinație reușită!”, „A fost un gust pe placul meu”, „A fost foarte gustos” vor fi câteva dintre părerile exprimate de aceștia.

Concurenții de la „Mâncare pe care” din săptămâna 12 – 19 decembrie 2022

Gazda serii sa va declara și ea mulțumită de cantitatea de mâncare consumată la cina sa: „Aproape au lins farfuria!”, va mărturisi tânăra de 29 de ani.

Diana Istrate își va surprinde invitații cu un moment artistic… mai special: „Eu fac twerk în fiecare joi. Am adus două profesioniste să vă danseze, să vă încânte și să vă învețe câteva mișcări”, le va spune aceasta oaspeților săi. „Aș prefer ca iubita mea să știe să facă asta… decât să mă duc să văd alte persoane”, va declara Valentin despre surpriza la care va asista.

Unde poți vedea „Mâncare pe care” online

Pentru a vedea ce note va primi Diana din partea invitaților săi, dar și cum se vor descurca restul concurenților în serile ce urmează, urmăriți Mâncare pe care, de luni până vineri începând cu ora 20:00, Acasă. Emisiunea poate fi urmărită, în avans, pe VOYO.

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te