Homepage  / Vedete străine

Prima fotografie oficială cu Margot Robbie în „Barbie”.  Când va fi lansat filmul

Prima fotografie oficială cu Margot Robbie în „Barbie”.  Când va fi lansat filmul

de Cătălina Matei,

Una dintre cele mai așteptate aventuri live-action de la Hollywood, „Barbie”, va avea lansarea oficială în Statele Unite pe 21 iulie 2023. Margot Robbie este actrița care joacă rolul emblematicii păpuși alături de alți actori celebri, iar cei de la Warner Bros. au dat publicității și o primă fotografie din film.

În cazul prezentării Warner Bros. de la CinemaCon din Las Vegas au fost dezvăluite mai multe detalii legate de fimul „Barbie”, în regia Gretei Gerwig. Acesta va avea lansarea în cinematografele din SUA pe 21 iulie 2023, potrivit Variety.

Filmul va fi lansat în același timp cu lungmetrajul lui Christopher Nolan „Oppenheimer” – dar „Barbie” are o distribuție impresionantă. Alături de Margot Rolbbie, cea care o interpretează pe legendara păpușă, apar Ryan Gosling, Kate McKinnon, Alexandra Shipp, America Ferrera, Simu Liu, Hari Nef (actrița din „Și uite așa / And Just Like That”)  și Will Ferrell.

În regia Gretei Gerwig, care a scris scenariul împreună cu partenerul ei Noah Baumbach, producția este în prezent în desfășurare pentru Mattel Films și WB. De asemenea, tot la CinemaCon, o primă imagine a fost distribuită, cu Robbie în decapotabila roz, cu un zâmbet larg și o bentiță cu buline.

În același timp, printre producătorii  „Barbie” se mai află și Margot Robbie prin LuckyChap împreună cu Tom Ackerley; Robbie Brenner de la Mattel; David Heyman pentru Heyday Films. Josey McNamara de la LuckyChap și Ynon Kreiz de la Mattel sunt producători executivi.

Ce se întâmplă în „Barbie”

Filmul va avea acțiunea plasată în ținutul imaginar Barbieland, de unde eroina, o păpușă, este alungată pentru că nu este perfectă și astfel ajunge să treacă printr-o mulțime de aventuri în lumea reală.

Într-un interviu pentru Hollywood Reporter despre „Barbie”, Margot Robbie a spus: „Oamenii aud despre un film care o are ca personaj central pe Barbie, știu exact cum arată eroina și spun: Oh, Margot o joacă pe Barbie, e clar ce fel de film va fi!. Scopul nostru este însă să le spunem: Orice ai aștepta, noi îți vom oferi ceva complet diferit, un lucru pe care chiar nu știai că ți-l dorești”.

Margot Robbie vede în acest film „o ocazie excelentă de a aduce o perspectivă pozitivă asupra lumii și de a-i inspira inclusiv pe copiii mai mici”. „După cum a spus Margot, credeți că știți cum va fi filmul, dar Greta și Noah l-au schimbat complet și abia așteptăm să intrăm în acea lume”, a adăugat și McNamara.

Păpușa Barbie a fost creată de Ruth Handler după ce a văzut-o pe fetița ei de doi ani, Barbara, jucându-se cu păpuși de hârtie ca și când acestea ar fi fost niște ființe mature. Ruth și soțul ei, Elliot (fondatorul companiei de jucării Mattel), au dezvoltat proiectul și au lansat păpușa Barbie în 1959. Succesul a fost instantaneu și durează până în prezent, păpușile Barbie generând anual vânzări de peste 1 miliard de dolari și devenind un adevărat simbol cultural.

Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te