Homepage  / Televiziune

Matinalul de la Metropola TV revine cu noi informații despre vedete. Când începe și „Monden Alert”

Matinalul de la Metropola TV revine cu noi informații despre vedete. Când începe și „Monden Alert”
4

de Roxana Mirea,

Matinalul de la Metropola TV revine cu informații proaspete din lumea mondenă. De asemenea, Andreea Frățilă, Ileana Voicu Ghinea și Florin Burescu propun telespectatorilor să-i urmărească la „Monden Alert”. 

Matinalul de la Metropola TV, prezentat de Georgia Dascălu și Bogdan Acatrinei 

Regal de știri mondene din martie, de luni până vineri, la Metropola TV. Postul de televiziune anunță o abordare cu totul altfel atunci când vine vorba despre propagarea celor mai noi evenimente care se petrec în lumea mondenă din România. Bunăoară, noutățile despre și cu vedete se vor bucura de atenție încă de la primele ore ale zilei, iar introducerea va fi făcută de Georgia Dascălu și noul ei coleg de matinal, Bogdan Acatrinei, de la ora 08:00 până la ora 11:00.  

Matinalul de la Metropola TV revine fresh, cu informații livrate mai devreme decât erați obișnuiți cu noi. Vă dăm de știre când aflăm ceva nou despre vedetele de la noi și nu numai, iar în timpul liber nu mai trebuie să vă întrebați ce evenimente interesante se mai întâmplă în jurul vostru, pentru că vă spunem tot noi. Alături de noul meu coleg, Bogdan, vă aștept pe Metropola TV, de luni pana vineri, de la 08:00 la 11:00, pentru 3 ore energizante care vă vor ajuta să începeți ziua cu energia potrivită”, declară Georgia Dascălu.

metropola tv (2)Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 4

Andreea Frățilă, Ileana Voicu Ghinea și Florin Burescu prezintă „Monden Alert” 

Apoi, de la ora 14:00, timp de 2 ore, Andreea Frățilă, Ileana Voicu Ghinea și Florin Burescu propun telespectatorilor să-i urmărească la „Monden Alert”. Din acest sezon, #Frătziorii, așa cum sunt ei cunoscuți în audiovizualul din România, vin în casele telespectatorilor de 5 ori pe săptămână, iar atmosfera este deja binecunoscută: povești cu și despre vedete, cele mai tari bârfe din showbizz, secrete de neimaginat, toate povestite cu zâmbetul pe buze, cu energie bună și glume la purtător. 

Sunt extrem de bucuros și emoționat, începe un proiect nou mult mai amplu și mai energic. Monden Alert este emisiunea în care persoanele publice trec prin filtrul specialiștilor, dar și prin filtrul meu și al colegelor mele. Mi-am propus să fiu extrem de sincer și realist și să împărtășesc din experiența mea acumulată în mai bine de 14 ani de mass-media, totul. Iubesc emisiunile în direct pentru ca sunt naturale și transmit o energie bun celor care ne privesc. Îmi doresc din suflet ca cei care ne urmăresc să includă acest format în rutina lor zilnică”, declară Florin Burescu. 

Maratonul știrilor mondene de la Metropola TV se completează cu o ediție specială, difuzată în fiecare sâmbătă și duminică, de la ora 18:00. Timp de o oră, la „Monden de Weekend”. 

Cezara Munteanu va face retrospectiva celor mai importante știri mondene ale săptămânii. 

Abia aștept să aduc în casele telespectatorilor cele mai interesante informații despre viața extravagantă și incendiară a vedetelor. În fiecare weekend vă așteptăm cu cele mai noi știtiri mondene la Metropola TV. Fiți alături de noi și de invitații noștri!”, conchide Cezara Munteanu. 

Sursa Foto: Metropola TV

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te