Homepage  / Vedete / Vedete străine

Meryem Uzerli, în depresie din cauza iubitului?

Meryem Uzerli, în depresie din cauza iubitului?

de Redactia Tvmania

Cea care i-a dat viaţă sultanei Hurrem în serialul “Suleyman Magnificul” s-ar fi îmbolnăvit, de fapt, din cauza iubitului ei.

Vestea că Meryem Uzerli a fost înlocuită în serialul “Suleyman Magnificul: Sub domnia iubirii” cu actriţa Vahide Gördüm, la sfârşitul sezonului trei, încă mai este dezbătută de tabloidele din Turcia.

Actriţa ar fi căzut în depresie din cauza faptului că iubitul ei, afaceristul Can Ateş, ar fi înşelat-o şi nu pentru că a doborât-o oboseala acumulată pe platourile de filmare, scrie enational.ro.

“Practic, Meryem a aflat că iubitul ei a înşelat-o. Se aflau în vacanţă, la Bodrum, când s-a întâmplat asta. Bulversată, Meryem s-a urcat în avion, a plecat în Germania şi odată ajunsă acolo i-a dat mobilul tatălui ei şi a tăiat orice punte de comunicare cu prietenii şi colegii”, a povestit un apropiat al actriţei, citat de acelaşi site.

Can a fost, însă, alături de Meryem în momentul în care aceasta s-a internat în clinica din Germania, iar actriţa i-a mulţumit acum o lună şi jumătate pe contul ei oficial de Facebook. De atunci şi până acum, ea nu a mai făcut o altă declaraţie în ceea ce priveşte relaţia ei cu Ateş, deşi zvonurile despre despărţirea lor circulă de ceva vreme.

Se ştie doar că actriţa a ieşit din spital, că se simte mult mai bine şi că a acceptat să joace într-un serial dramatic alături de Kivanç Tatlituğ.

Mai mult, Meryem (care va împlini 30 de ani pe 12 august) e din nou prezentă pe contul ei oficial de Facebook, unde, zilele acestea, a ţinut să mulţumească tuturor fanilor care au rugat-o să se întoarcă în distribuţia serialului “Suleyman Magnificul”. Producţia va reveni la toamnă la Kanal D cu sezonul al treilea.

Citeşte şi:

Meryem Uzerli vrea să se întoarcă la seriale

FOTO: Meryem Uzerli a fost înlocuită cu Vahide Gördüm

Care e secretul frumuseţii lui Hurrem din “Suleyman”

Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te