Homepage  / Vedete / Vedete străine

Michelle Williams și Oscar Isaac vor juca în adaptarea HBO după celebra miniserie „Scene dintr-o căsnicie”

Michelle Williams și Oscar Isaac vor juca în adaptarea HBO după celebra miniserie „Scene dintr-o căsnicie”

de Redactia Tvmania

Michelle Williams și Oscar Isaac vor juca în adaptarea HBO după celebra miniserie „Scene dintr-o căsnicie”, regizată de Ingmar Bergman în 1973, informează townandcountrymag.com.

Actrița recompensată cu un Glob de Aur la începutul acestui an pentru rolul din „Fosse / Verdon” (2019) și actorul care a câștigat același trofeu pentru rolul din „Show Me a Hero” (2015) vor fi protagoniștii noii producții HBO, tot o miniserie, care se află acum în stadiul de pre-producție. Michelle Williams și Oscar Isaac vor juca rolurile lui Marianne (interpretată în miniseria din 1973 de Liv Ullmann) și Johan (jucat atunci de Erland Josephson), doi soți a căror căsnicie e urmărită pe parcursul a zece ani și care nu pot trăi liniștiți nici împreună, dar nici separați. 

Dacă povestea regizată de Ingmar Bergman (recompensată cu Globul de Aur pentru cea mai bună producție străină în 1975 și nominalizată la numeroase alte premii) era plasată în Suedia natală, noua producție HBO e plasată în America zilelor noastre, dar se inspiră (măcar parțial), ca și povestea originală, din căsnicia tumultuoasă dintre Ingmar Bergman și soția lui, Liv Ullmann (nominalizată la Globul de Aur pentru acest rol). 

Scenaristul noii producții este Hagai Levi, co-creatorul apreciatului serial Netflix „Aventura” (care se concentra tot pe relațiile turbulente ale mai multor cupluri), creatorul miniseriei HBO „Our Boys” și al seriei israeliene de succes „Be’Tipul”, care a inspirat producția „In Treatment”. Încă nu se cunosc termenul limită pentru încheierea producției ori data lansării, dar echipa sa de realizatori este dispusă să se adapteze oricăror restricții impuse de situația globală. 

Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton