Homepage  / Vedete româneşti

Mihai Trăistariu își dorește să fie criogenat. „Vreau să fiu trezit peste 1000 de ani”

Mihai Trăistariu își dorește să fie criogenat. „Vreau să fiu trezit peste 1000 de ani”
9

de Roxana Mirea,

Mihai Trăistariu a uimit cu declarațiile lui recente. Artistul a fost invitat la „Vorbește Lumea”, emisiune difuzată de Pro TV și a mărturisit că își dorește să fie criogenat. Artistul s-a informat destul de mult privind această variantă, astfel că este la curent cu fiecare noutate despre criogenare. De ce s-a își dorește Mihai Trăistariu să fie criogenat.

Mihai Trăistariu vrea să fie criogenat

Mihai Trăistariu a fost invitat în emisiunea „Vorbește lumea” și i-a surprins pe telespectatori cu declarațiile sale. Artistul s-a gândit bine și a ajuns la concluzia că își dorește cu ardoare să fie criogenat. Procesul de criogenare constă în îngheţatarea corpurilor umane, care ar putea fi readuse la viaţă în următorii 10 ani, potrivit spynews.ro.

Mihai Trăistariu s-a informat mult în ceea ce privește aceasă procedură, așa că, după ce va fi criogenat, vrea să revină la viață peste 100 sau 1000 de ani.

Nu vreau sa mor așa degeaba. Acum, in momentul in care te dezghețată nu poți sa trăiești, însă peste ceva ani o sa se poată. Tu in momentul ala ți se oprește inima. Vreau sa fiu trezit peste 1000 de ani, cred ca zburam atunci. 1000 sau 100 nu știu. E o dilema mare, dacă vor fi războaie și așa mai departe. Mă mai gândesc eu!”, a declarat Mihai Trăistariu.

Mihai-Traistariu-isi-doreste-sa-fie-criogenat.Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 9

De ce vrea Mihai Trăistariu să fie criogenat

Mihai Trăistariu a mărturisit și motivul pentru care s-a decis că apeleze la criogenare. Tot la „Vorbește Lumea”, cântărețul a spus că îi este frică de moarte.

„Mi-e teama sa mor, mi-e teama de sfârșit mie. Nu știu, de când am văzut că am devenit o persoană publică, moartea mi se pare ceva îngrozitor. Nici nu pot să-mi imaginez măcar, de asta vreau să fiu criogenat”, a mai spus artistul.

Eu am chestii din astea cu prelungirea vieții. Am descoperit de ceva timp criogenarea. A început de prin anii ’60, e un baschetbalist celebru care s-a criogenat primul. S-a băgat omul în gheață, era bolnav de cancer, și a zis să încerce dacă există șansa asta. Unii spun că s-ar putea să funcționeze în viitor. Sunt sute de oameni care au urmat procedura. Și eu cred că e posibil, dar nu acum. (…) Eu aș vrea să mă trezesc peste o mie de ani, cu tehnologiile de atunci. Nu suport ideea că se va termina într-o zi și atunci caut soluții, ori clonarea… știi mă tot gândesc. Nu mai spun că am fost și vegetarian, tot pe principiul ăsta. Tot ca să trăiesc mai mult”, a mai povestit artistul, la Pro TV.

Sursa Foto: Instagram

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te