Homepage  / Ultimul număr

Mireasa din „Canalul de stiri

Mireasa din "Canalul de stiri

de Redactia Tvmania

Chiar daca si-a schimbat numele dupa ce a trecut pe la Starea Civila, devenind Roxana Gheorghe din Roxana Ionescu, ea ramane cunoscuta tot ca Mama Natura – fata cu o prezenta fizica inconfundabila dis-de-dimineata.

Ne-am intalnit la doua zile dupa nunta ei. I-am admirat rochia de mireasa, am trecut discret peste faptul ca o asortase cu o comoda incaltaminte sport – consecinta a faptului ca a dansat non-stop – si am rugat-o sa ne povesteasca de-a fir-a-par despre cea mai fericita zi din viata ei.
„TV mania”: Roxana, casa de piatra! Cum a fost nunta?
Multumesc, a fost cea mai frumoasa nunta. A fost si prima la care am participat – nunta mea!Invitatii s-au simtit super OK, au dansat tot timpul – poti sa-i intrebi pe colegii mei de la Antena 1 daca nu ma crezi si-ti vor spune ce petrecere adevarata a fost, pentru ca in primul rand a fost o petrecere si abia apoi o nunta. Eu cred ca am stat jos doar un sfert de ora toata noaptea…
„TV mania”:La 21 de ani, te-ai grabit un pic la maritat. De ce te-ai casatorit mai repede decat era programat?
Da, m-am grabit ca fata mare la maritat. De ce m-am grabit cu aceasta casatorie? A trebuit sa acceleram un pic pregatirea ei, pentru ca avem alte planuri pentru la vara. O sa vedeti la momentul respectiv! Ce sa spun? Asa a vrut Domnul!

Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te