Homepage  / Ultimul număr

„Mondenii” contraataca!

"Mondenii" contraataca!

de Redactia Tvmania

Daca esti vedeta, apari enervant de des la televizor si esti maestru in perle, e foarte probabil sa ajungi in gura celor patru "mondeni", alaturi de Gigi Becali, Andreea Marin, Mihaela Radulescu si alte cateva zeci de personaje.

Gigi Becali surprinde. Fie in fata televizorului, fie in mijlocul unei portii sanatoase de ras, fie pur si simplu cu o serie de expresii si gesturi care te „agata” de micul tau ecran din sufragerie, mai ceva ca o emisiune de divertisment, din prime-time. Daca expresiile patronului stelist sunt, fara cateva exceptii, cam greu de reprodus, gesturile, in schimb, au devenit intr-un timp relativ scurt una cu personajul care le-a promovat. Nu e nevoie sa iei lectii de pantomima, pentru a-ti da seama ca, cu ajutorul catorva exercitii la incheieturi, o miscare bine orientata a degetului aratator, o barbie aruncata expresiv in fata, ochii bulbucati si privirea pe sub sprancene sunt piesele de rezistenta ale cunoscutului latifundiar autohton. Cu sau fara voia lui, Gigi Becali a devenit vedeta incontestabila a unui show de comedie, transmis pe Prima TV. Nu, nu ne referim la „Cronica carcotasilor”. Ci mai degraba „Mondenii”, emisiune in care patru actori au reusit sa puna vedetele autohtone intr-o lumina teribil de amuzanta.” Pur si simplu l-am studiat foarte mult pe Gigi Becali ca om si credeti-ma ca am avut ce studia, dac-ar fi sa vorbim de mimica si gesturi. Inainte de a pune in scena acest personaj, am muncit foarte mult, dar cred ca am reusit sa ma apropii destul de mult de realul Gigi Becali”, a spus Dragos Stoica, actorul care il aduce saptamanal pe patronul stelist, la Prima TV.

Frustrarea lui Banica
Gigi Becali nu este, insa, singura vedeta devenita personaj de parodie la „Mondenii”. Printre clientii fideli care au trecut prin filtrul hohotelor de ras se numara Stefan Banica Jr., Andreea Marin, Mihaela Tatu, Adrian Nastase, Ion Cristoiu, Banel Nicolita si Corneliu Vadim Tudor si, inevitabil, Traian Basescu. Cei patru actori din „Mondenii” au spus ca deocamdata vedetele vizate in cadrul show-ului de pe Prima TV nu i-au contactat inca pentru a-si exprima aprecierea sau, dupa caz, dezaprobarea fata de emisiune. Cu o singura exceptie: „Stefan Banica e foarte suparat pe mine. Nu m-a contactat, imi asum vina in ceea ce ma priveste, insa imi este coleg de teatru si poate din acest punct de vedere este suparat pe mine. Si Mirela (n.r.: Zeta) este colega cu noi, iar la Maruta a spus, la un moment dat, ca nu i se pare normal ca doi colegi de teatru sa-i faca asa ceva. Eu nu cred ca in urma acestui serial, Stefan Banica Jr. are de suferit cu ceva”, a precizat Mihai Bendeac, anuntand totodata faptul ca din februarie, emisiunea va fi extinsa la o ora de haz si parodie!

Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te