Homepage  / Vedete / Vedete străine

Motivul pentru care Lady Gaga a fost aspru criticată de Patrizia Reggiani pentru rolul din „House of Gucci”: „Este o problemă de bun-simț și de respect”

Motivul pentru care Lady Gaga a fost aspru criticată de Patrizia Reggiani pentru rolul din „House of Gucci”: „Este o problemă de bun-simț și de respect”
11

de Andra Stana,

După ce „House of Gucci” a fost lansat în cinematografe, Patrizia Reggiani a criticat-o pe Lady Gaga pentru felul în care o interpretează în film. Iată ce nemulțumuri are fosta soție a lui Maurizio Gucci după ce a văzut pelicula regizată de Ridley Scott..

Lady Gaga a fost criticată pentru felul în care joacă în „House of Gucci”

În filmul „House of Gucci”, Lady Gaga are rolul principal și o interpretează pe Patrizia Reggiani, fosta soție a lui Maurizio Gucci, cea care a comandat uciderea soțului ei. Din distribuția filmului fac parte nume mari precum Jared Leto, Al Pacino, Robert De Niro, Jeremy Irons, Salma Hayek, dar și românca Mădălina Ghenea, care a interpretat rolul Sophiei Loren, scrie libertatea.ro.

Patrizia Reggiani a fost dezamăgită de Lady Gaga, după ce a interpretat-o în film. Fosta soție a lui Maurizio Gucci ar fi preferat ca artista să vină să o cunoască înainte de a începe filmările.

„Sunt deranjată de faptul că Lady Gaga joacă rolul meu în filmul produs de Ridley Scott fără ca aceasta să fi avut intenția de a lua legătura cu mine. Nu este vorba despre partea economică, nu vreau niciun cent din încasările acestui film, este o problemă de bun-simț și de respect”, a spus Patrizia Reggiani, citată de Cosmopolitan.

Lady Gaga: „Am făcut tot ce-am putut pentru a juca adevărul”

După declarațiile făcute de fosta soție a lui Maurizio Gucci, Lady Gaga a venit și ea cu replica ei. Vedeta nu s-a lăsat impresionată de vorbele spuse de Patrizia Reggiani.

„Eu nu am vrut să las pe nimeni să-mi spună cine este adevărata Patrizia Gucci. Nici măcar pe Patrizia Gucci. Am considerat că fac dreptate poveștii dacă o abordez cu ochiul unei femei curioase și o procesez jurnalistic, citind printre rânduri. Așa am făcut tot ce-am putut pentru a juca adevărul”, a spus Lady Gaga.

Lady Gaga in MilanIcon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 11

Familia Gucci este dezamăgită de filmul lui Ridley Scott

După ce filmul a avut premiera în cinematografe, se pare că membrii familiei Gucci ar fi fost cu adevărat dezamăgiți. Aceștia sunt de părere că lungmetrajul se amestecă în vieţile private ale moştenitorilor lui Guccio Gucci.

„Suntem cu adevărat dezamăgiţi. Vorbesc în numele familiei. Fură identitatea unei familii pentru a face profit, pentru a creşte veniturile sistemului de la Hollywood…

Familia noastră are o identitate, intimitate. Putem vorbi despre orice. Dar există o limită ce nu poate fi trecută”, a mai declarat Patrizia Gucci, strănepoata fondatorului faimosului brand. Aceștia nu au fost mulțumiți nici de Al Pacino şi Jared Leto, declarându-se îngrijorați de faptul că e posibil ca filmul să ducă mai departe inexactităţile pe care le-au remarcat în cartea „The House of Gucci: A Sensational Story of Murder, Madness, Glamour, and Greed”.

„Bunicul meu a fost un bărbat foarte chipeş, ca toţi Gucci, şi foarte înalt, cu ochi albaştri şi foarte elegant. El este jucat de Al Pacino, care nu este tocmai înalt, iar în această fotografie pare gras, scund, cu perciuni, chiar urât. Păcat, pentru că nu seamănă cu el deloc”, a mai explicat Patrizia.

Sursa foto: Hepta

Citește și:


Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te