Homepage  / Trailer

Noua animație “Kubo și lăuta magică” are trailer nou

Noua animație “Kubo și lăuta magică” are trailer nou

de Redactia Tvmania

„Kubo și lăuta magică”/„Kubo And The Two Strings” va avea premiera pe ecranele românești pe 2 septembrie 2016 și va fi proiectat în 2D și 3D.

KuboTrailerHDthumbnail

Pelicula prezintă o aventură animată plasată într-o Japonie fantastică creată de legendarul studio Laika. Istețul Kubo, un adolescent bun la suflet, căruia îi dă voce Art Parkinson (Rickon Stark din „Urzeala tronurilor”), duce o viață modestă, spunând povești oamenilor din orășelul lui de baștină de pe malul mării, printre care Hosato (voce George Takei), Akihiro (voce Cary-Hiroyuki Tagawa) și Kameyo (voce Brenda Vaccaro). Existența liniștită îi e dată peste cap în momentul când invocă fără să vrea un spirit din trecut, care năvălește din ceruri pe pământ pentru aduce la bun sfârșit o vendetta veche de când lumea.

Kubo își unește forțele cu Maimuța (voce Charlize Theron) și cu Scarabeu (voce Matthew McConaughey), și pornește într-o aventură extraordinară pentru a-și salva familia, dar și pentru a dezlega misterul tatălui său, mort acum, odinioară cel mai mare samurai pe care omenirea l-a cunoscut vreodată. Cu ajutorul lăutei sale magice, Kubo trebuie să se lupte cu zei și cu monștri, printre care cei mai fioroși sunt Regele Moon (voce Ralph Fiennes), dar și diabolicele surori Gemene (voce Rooney Mara). Va reuși el, oare, să deslușească secretul moștenirii sale, să-și reunească familia, și să-și împlinească, astfel, destinul eroic?

Trailer:

 

Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te