Homepage  / Ultimul număr

Noua Audrey Hepburn

Noua Audrey Hepburn

de Redactia Tvmania

Natalie Portman este una din actritele ce joaca in filmul „Paris, je t’aime”, o radiografie a magiei orasului indragostitilor.

Desi are doar 25 de ani, Natalie Portman are o maturitate si un simt al responsabilitatii ce surprind si in acelasi timp contrasteaza cu trasaturile ei inocente, ce par ale unei adolescente. Portman a terminat cursurile facultatii Harvard si de la debutul ei in forta in „Leon”, in 1994, si-a construit un nume respectat la Hollywood.
Actrita nascuta la Ierusalim nu este o abonata infocata a evenimentelor mondene si nu este adepta unui stil de viata agitat, cu petreceri prelungite pana la primele ore ale diminetii. Despre viata ei sentimentala nu se cunosc prea multe detalii, pentru ca a preferat sa fie discreta si in aceasta privinta. Se stie ca s-a intalnit o vreme cu actorul Lukas Haas si ca a existat o poveste de dragoste intre ea si Gael Garcia Bernal. In 2005 a jucat in doua filme ce au impresionat critica de specialitate – „Closer” si „V From Vendetta”, iar anul acesta va putea fi admirata in mult asteptatul „My Blueberry Nights”, primul lungmetraj in engleza al apreciatului regizor Wong Kar Wai si in „The Darjeeling Limited”, noul proiect al lui Wes Anderson, autorul peliculei „The Royal Tenenbaums”. Actrita considerata de David Letterman „noua Audrey Hepburn” va juca si in episodul patru din „Indiana Jones”, regizat de Steven Spielberg.
„Paris, je t’aime” este un proiect special in care au fost cooptate nenumarate personalitati importante din cetatea filmului, precum Gus Van Sant, fratii Coen, Gerard Depardieu, Alfonso Cuaron, Natalie Portman, Fanny Ardant, Elijah Wood, Nick Nolte, Juliette Binoche si Steve Buscemi. Filmul este o colectie de povesti ce surprind frumusetea si prezenta dragostei in fiecare ungher al orasului – in cafenele, in metrou, tractic pretutindeni.

Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te