Homepage  / Televiziune

„Oamenii legii” ajunge la final, pe AXN. Când sunt programate ultimele episoade

„Oamenii legii” ajunge la final, pe AXN. Când sunt programate ultimele episoade
3

de Andra Stana,

Serialul Oamenii Legii, prima producție locală AXN în România, se apropie de final. Serialul reality urmărește patru echipe din cadrul Poliției Române care se confruntă cu cele mai interesante cazuri și care intervin acolo unde legea și ordinea par a fi încălcate: de la persoane dispărute, violență domestică, tulburări publice și incidente de trafic până la jafuri, trafic de droguri sau fraude.

„Oamenii legii”, primul serial reality produs de AXN în România, se apropie de final

Ultimele episoade din Oamenii Legii aduc cazuri de actualitate, cu furturi din locuințe și magazine, contrabandă, abuzuri și mașini inteligente. Săptămâna aceasta vor fi difuzate ultimele 3 episoade din serial.

De-a lungul celor 20 de episoade ale serialului, telespectatorii AXN au făcut cunoștință cu opt polițiști, bărbați și femei, recunoscuți pentru realizările lor profesionale. În ultimele cazuri prezentate, celor patru echipe s-a alăturat și Alexandru Curea, 22 de ani, proaspăt absolvent al Academiei de Poliție, considerat unul dintre cei mai buni tineri polițiști care au intrat în această profesie.

Unul dintre cazurile interesante prezentate săptămâna aceasta este despre un subiect foarte popular în această perioadă. O femeie sună la 112 pentru a anunța că, întoarsă mai devreme din concediul despre care posta foarte des pe paginile ei de Social Media, a descoperit că, în casa ei se mutase, la propriu, un necunoscut. Polițiștii ajung la fața locului și constată că necunoscutul intrase prin efracție și voia să plece din casă cu puțin înainte de revenirea femeii din concediu și cu toate bunurile ei de valoare.

„Oamenii legii” ajunge la final, pe AXN. Când sunt programate ultimele episoade (1)Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 3

Cum se organizează un flagrant, în serialul „Oamenii legii”, pe AXN

La început de săptămână aflăm și cum se organizează un flagrant. Un bătrân anunță la Poliție că a fost abordat de doi tineri pe care-i suspectează că sunt hoți din locuințe, după ce respectivii i-au propus să-i vândă, la prețuri de chilipir, electrocasnice. Astfel, se va organiza un flagrant pentru prinderea acestora. Vom avea parte și de un caz de realitate virtuală. Este vorba de un apel primit de Poliția Rutieră la 112 făcut automat de o mașină inteligentă localizată în trafic.

Ultimele episoade din serialul Oamenii Legii vor fi difuzate în prima parte a săptămânii, miercuri fiind ultima zi în care telespectatorii AXN îi pot vedea pe cei opt polițiști în acțiune.

Producția „Oamenii legii” este realizată la nivel local cu sprijinul Poliției Române și al Corpului Național al Polițiștilor, atât la nivel logistic, prin punerea la dispoziția echipei de producție a echipamentelor de supraveghere și recuzită, cât și la nivel de consultanță privind scenariul fiecărui episod. 

Oamenii Legii se bazează pe formatul internațional Karlsbridge, Police in action.

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton