Homepage  / Vedete româneşti

De ce părinții Vlăduței Lupău nu sunt de acord cu cariera ei muzicală. „N-am niciun susținător în familia mea”

De ce părinții Vlăduței Lupău nu sunt de acord cu cariera ei muzicală. „N-am niciun susținător în familia mea”
11

de Roxana Mirea,

Vlăduța Lupău, în vârstă de 31 de ani, care trece prin clipe magice în așteptarea primului ei copil, a fost invitată în podcastul lui Mihai Morar, „Fain și simplu”. Aici, cântăreața a dezvăluit că părinții ei nu au fost și nu sunt de acord cu cariera ei muzicală.

Vlăduța Lupău a spus că părinții ei nu sunt de acord cu cariera ei muzicală

Recent, Vlăduța Lupău a fost invitată în podcastul lui Mihai Morar, unde a dezvăluit că părinții ei nu sunt de acord cu cariera ei muzicală. Aceștia avuseseră alte planuri pentru ea. Mama artistei este medic veterinar, iar fratele ei, Bogdan, i-a călcat pe urme. Așadar, femeia își dorea același viitor și pentru fiica ei.

Eram de nedespărțit de fratele meu, care era împătimit după animale. Eu voiam să fac științe politice. A mers să-și depună dosarul la Medicină veterinară, la Cluj-Napoca, mi-a plăcut cum arăta curtea, apoi clădirea, am găsit și foști colegi ai mamei. Chiar dacă fratele meu e mai mare cu un an, am fost împreună în aceeași clasă, în aceeași bancă, din clasa I până la facultate. Mi-au zis la Cluj: „Vlăduța, hai că te ajutăm, că facem!”. Eu voiam Științe politice, dar mi-am depus dosarul la Medicină veterinară. Așa am ajuns acolo. Apoi, am îmbrățișat cu drag facultatea, am avut bursă cinci ani și jumătate din șase. Am fost și în Italia, cu bursă. Dar n-am fost deschisă total cu facultatea. Eu și cântam, mai ales din anul IV, când a fost mai greu cu școala, iar eu m-am dedicat mai mult muzicii”, a povestit Vlăduța Lupău, potrivit libertatea.ro.

vladuta-lupau-2Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 11

„Părinții nici acum nu cred că mă iau în serios cu cântatul”

Vlăduța Lupău, care este din Șimleu Silvaniei, județul Sălaj, a mărturisit că părinții ei nici acum nu iau în serios meseria ei de artistă.

L-am întrebat pe tata: «Îmi faci un cabinet? Să am ce face!». Tata avea un spațiu comercial, un magazin alimentar, i-am zis să-l scoată pe ăla afară, altfel nu mă întorc acasă. «Păi, nu, mai întâi să te angajezi, să faci aia, aia». Atunci, am zis că-mi văd eu de treaba mea. Am terminat facultatea acum 7 ani, poate că mi-ar fi plăcut un cabinet veterinar, fain, dar la Cluj, nu la Șimleu Silvaniei”, a mai spus cântăreața.

Mihai Morar i-a povestit Vlăduței că nici mama lui nu a fost inițial de acord cu cariera lui.

Sincer, părinții nici acum nu cred că mă iau în serios cu cântatul. Consideră, cum zice tata: „Se gată! Nu va mai dura mult prostia asta”. Și după facultate mi-a zis că se gată. L-am luat la câteva evenimente, să vadă ce și cum. „Cum? Tu numai 45 de minute cânți?”. Iar îmi zicea că nu e bine, orice fac nu e bine”, a povestit Vlăduța Lupău în continuare.

Păinții Vlăduței Lupău vor ca ea să renunțe la muzică

Vlăduța Lupău a spus că părinții ei încearcă în continuare să o convingă să renunțe la cariera muzicală. Artista nici nu le spune părinților ei unde cântă pentru că își dorește să îi protejeze. Vlăduța Lupău consideră că nu are niciun susținător în familia ei.

M-am gândit că o să mă căsătoresc, că atunci vor avea încrederea, ai mei mi-au zis: „Acum, chiar se gată! Te-ai pus la casa ta, cu soț, faci și tu o mâncare, nu mai cânți”. Și-acum, după ce va veni copilul. „Ce faci? Te duci colo, colo. Gata!”, asta-mi spun. Eu nu le spun părinților unde cânt! Nu-i mint, îi protejez de niște griji. Uneori, mai îmi luau cheia de la mașină, ca să nu plec! Când am schimbat un pic stilul de a cânta: „Ce e prostia asta?!”. Mama îmi spune că dacă nu era ea, dacă nu mă ajuta, nu ajungeam aici. N-am niciun susținător în familia mea”, a mai zis ea.

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te