Homepage  / Vedete străine

Paris și Prince Jackson, apariție de senzație pe covorul roșu. Copiii lui Michael Jackson au atras toate privirile

Paris și Prince Jackson, apariție de senzație pe covorul roșu. Copiii lui Michael Jackson au atras toate privirile
9

de Roxana Mirea,

Paris Jackson și fratele ei, Prince, formează un duo dinamic! Cei doi au avut o apariție de senzație pe covorul roșu, vineri, 19 august, la un eveniment. Într-o fotografie, Paris și Prince Jackson sunt surprinși în timp ce zâmbesc și se țin de mână.

Paris și Prince Jackson, apariție de senzație pe covorul roșu

În timpul apariției lor la Gala Fundației Harold și Carole Pump 2022, care a avut loc vineri, Prince și Paris Jackson au apărut împreună pe covorul roșu de la Beverly Hills Hotel, îmbrăcați cu mare stil, scrie People. Într-o fotografie, Paris, în vârstă de 24 de ani și Prince, în vârstă de 25 de ani, se țin de mână și amândoi zâmbesc în fața aparatului foto.

Fiica regretatului Michael Jackson a purtat o rochie bej florală, fără mâneci, până la genunchi, lăsând la vedere tatuajele de pe brațe. Ea a completat ținuta șic cu o geantă maro și o pereche de cizme Dr. Martens. Între timp, Prince a optat pentru un look clasic, purtând un costum complet negru, cu o cravată mov și o pereche de pantofi negri. De asemenea, Prince și-a legat părul într-o coadă.

10263 – People à la soirée „The 2022 Harold et Carole Pump Foundation” à l’hôtel Beverly Hilton à Beverly HillsIcon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 9

Paris și Prince Jackson au mai avut apariții împreună

Nu este prima dată când cei doi au fost fotografiați împreună la un eveniment, în ultima vreme. În iunie, frații au pozat unul lângă celălalt în timp ce participau la cea de-a 75-a ediție a premiilor Tony de la Radio City Music Hall din New York, arătându-și susținerea pentru musicalul de pe Broadway bazat pe muzica regretatului lor tată, Michael Jackson, intitulat „MJ: The Musical”.

The 75th Annual Tony Awards Red Carpet-NYCIcon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  6 / 9

Musicalul – care a fost nominalizat la 10 premii Tony, inclusiv pentru cel mai bun musical – introduce publicul în procesul de creație al lui Michael Jackson, prezentându-l pe cântăreț la repetițiile pentru turneul său mondial „Dangerous” din 1992. Spectacolul cuprinde peste 25 dintre cele mai mari hituri ale cântărețului și este regizat și coregrafiat de Christopher Wheeldon.

Prince a asistat pentru prima dată la acest musical în decembrie, la Teatrul Neil Simon. O sursă a declarat atunci pentru People că spectacolul „l-a dat pe spate”.

Prince a fost foarte, foarte, foarte drăguț. Tot spunea: „Wow” și vorbea despre cât de mult îi plăcea spectacolul, îi plăcea energia – chiar și logo-ul”, a împărtășit sursa la vremea respectivă.

Prince și Paris Jackson mai au un frate, Bigi Jackson, în vârstă de 20 de ani. Acesta s-a născut Prince Michael Jackson II și a fost cunoscut anterior sub numele de Blanket Jackson.

Sursa Foto: Hepta

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton