Homepage  / Vedete străine

Patrick Dempsey, apariție șocantă cu părul alb complet. Fanii se întreabă dacă actorul joacă un nou Targaryen pentru HBO

Patrick Dempsey, apariție șocantă cu părul alb complet. Fanii se întreabă dacă actorul joacă un nou Targaryen pentru HBO

de Cătălina Matei,

Spre dezamăgirea admiratorilor lui „McDreamy”, cum i se mai spunea în „Anatmoia lui Grey”, Patrick Dempsey nu va fac parte din Casa Targaryen prezentă acum la HBO. Părul complet alb al lui Dempsey, cu care s-a afișat recent la conferința D23 Expo, un eveniment de amploare Disney dedicat fanilor săi, are o altă explicație.

În acest weekend, la Centru Anaheim în apropiere de Los Angeles, a avut loc conferința D23 Expo, unul dintre cele mai așteptate evenimente marca Disney de fanii din întreaga lume. Printre vedetele invitate, care au fost premiate de altfel și au devenit „Legende Disney”, se numără și cunoscutul actor din serialul „Anatomia lui Grey”, Patrick Dempsey. Acesta apare în producția „Enchanted 2 (Disenchanted)”, care va avea premiera în curând.

Actorul i-a șocat pe cei prezenți la conferință cu look-ul său desprins parcă din „Casa Dragonului”, prequel-ul unei alte producții de succes – „Urzeala Tronurilor”, notează cei de la Deadline. Patrick și-a vopsit părul complet alb și arată ca un membru al Casei Targaryen.

Însă noua culoare nu are legătură cu serialul de la HBO, ci cu un alt proiect cinematografic în care actorul este implicat. Dempsey îl joacă pe Piero Taruffi, pilotul italian de curse care a câștigat Mille Miglia din 1957, în viitorul „Ferrari” al lui Michael Mann. În film mai joacă Adam Driver, Shailene Woodley și Penélope Cruz.„Mă distrez de minune, pot conduce o mulțime de mașini rapide”, a spus el în timpul interviurilor de pe covorul roșu de la D23 Expo.

Pasionat de cursele auto

Deși este faimos în lume mai ales pentru rolul lui Derek Shepard din „Anatomia lui Grey”, actorul și-a dorit dintotdeauna să fie pilot. Dupa cursa de 24 de ore de pe circuitul Le Mans, din 2015, Dempsey a condus in Porche SuperCup, susținând Marele Premiu în F1 din Germania.

Însă pasiunea sa era să-l coste căsnicia. „Cred că ne-am împăcat. Trebuie să lucrezi la toate. Şi nu le poţi face pe toate. Ceva trebuie sacrificat”, a explicat Dempsey în 2016, când s-a vorbit despre un posibil divorț de Jillian, spunând că şi-a redus implicarea în cursele auto de care este atât de pasionat.

„Am făcut un pas înapoi – sunt proprietarul echipei, dar copiii mei cresc atât de repede şi nu vreau să pierd asta. Anul trecut am avut o echipă şi o maşină bune, era momentul potrivit… m-am putut concentra 100% pe participarea la întregul sezon. Acum e timpul să aplic această filosofie personală asupra copiilor meu, să-i ajut să-şi găsească propriile pasiuni”, a spus actorul la acea vreme.

Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te