Homepage  / Știri

Pentru ce vedete gătesc concurenții ”Hell’s Kitchen – Iadul bucătarilor”

Pentru ce vedete gătesc concurenții ”Hell’s Kitchen – Iadul bucătarilor”

de Redactia Tvmania

Jurații de la ”Hell’s Kitchen – Iadul bucătarilor” i-au ales ieri seară pe cei mai buni cinci dintre concurenții din acest sezon. Așa se face că Maria Crap, Mălina Huszar, Michael Pascale, Ciprian Feghiuș și Florin Ardelean au trăit emoții de nedescris în clipa în care au primit tunicile negre.

copyright Gabriela Arsenie-Antena1_080215_HK 2_0056

Semn al trecerii într-o altă etapă a concursului, tunicile negre sunt un semn al recunoașterii celor trei chefi. Fiecare dintre cei cinci se află acum cu un pas mai aproape de marea finală și este un posibil câștigător al celui de-al doilea sezon.

 Andreea Raicu - Iadul bucatarilor - Antena 1

La masă cu Andreea Raicu

Primul service în formula de cinci va aduce la masa ”Hell’s Kitchen” multe vedete din televiziune, muzică, modeling sau sport. Astfel, în ediția de astăzi, 21 aprilie, de la 20.30, printre invitații celor trei chefi se vor număra Andreea Raicu, Victor Slav, Carmen Brumă, Bogdan Vlădău și Bianca Ioniță.

Gustul copilăriei

Cei mai talentați chefi juniori își vor face apariția marți seară la ”Hell’s Kitchen – Iadul bucătarilor”. În vârstă de 12 și 14 ani și cu o mare pasiune comună, bucătăria, cei patru mici invitați îi vor uimi până și pe chefi cu farfuriile pe care le vor pregăti. Iar provocarea pentru concurenții din show-ul de la Antena 1 va fi să prezinte la jurizare două feluri de mâncare – unul principal și un desert – care le amintesc de copilărie, două preparate cu care erau ei răsfățați atunci când erau copii, dar, în același timp, reinterpretate și aduse la standardele bucătăriei de top din 2015.

Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te