Homepage  / Vedete / Vedete străine

Pentru „Transformers: The Last Knight”, Mark Wahlberg îşi începe ziua la ora 02.00

Pentru „Transformers: The Last Knight”, Mark Wahlberg îşi începe ziua la ora 02.00

de Redactia Tvmania

Pentru a reintra în formă pentru a cincea parte din franciza „Transformers” (lansată în 2007), „Transformers: The Last Knight”, actorul Mark Wahlberg (45 de ani) a fost pus la treabă de regizorul Michael Bay.

mark-wahlberg

Mark a povestit, la emisiunea TV „Live with Kelly”, că se bucura de viaţă, bea mult vin şi mânca bine până când regizorul i-a spus că nu poate juca în film arătând aşa: „Aşa că m-am apucat de o dietă şi am reînceput să merg la sală”.

Actorul se trezeşte cu mult timp înaintea celor 4 copii ai săi („Încep la ora 2.00”), mănâncă sănătos şi des („Omletă din albuşuri şi pâine cu unt de migdale. Apoi un iaurt grecesc şi un shake. Apoi burgeri de curcan şi cartofi dulci. Apoi mănânc pui”) şi îşi găteşte chiar el carnea („Îl bag la rotisor, îi leg picioarele, aripile, îl umplu de condimente. Îmi iau rotisorul cu mine la filmări. Îmi place puiul făcut de mine!”).

Filmul pentru care Walhberg depune atât de mult efort, „Transformers: The Last Knight”/„Transformers 5”, va fi lansat la noi pe 23 iunie 2017.

Te-ar putea interesa și:

1. Mark Wahlberg s-a temut că fraţii lui îi vor strica reputaţia

2. Mark Wahlberg vrea să-și curețe cazierul

3. Mark Wahlberg a renunțat la tatuaje și merge regulat la biserică.

Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te