Homepage  / Ultimul număr

Prizonieri in familie

Prizonieri in familie

de Redactia Tvmania

Din 25 februarie, Pro TV va propune "Arestati la domiciliu" - un serial modelat dupa reteta "La bloc", in care accentul cade pe viata unei familii obisnuite.

Viata de familie este o tema la indemana scenaristilor de pretutindeni. Subiectul a fost intors pe toate partile (dar nu a fost nicidecum epuizat) in productii ca „Familia Bundy” (1987 – 1997), „Dragul de Raymond” (1996 – 2005) sau „Family Guy” (care a debutat in 1999), mizandu-se pe glume legate de casnicie si copii. La noi, moda sitcom-urilor familiale a fost lansata in 2002, cu „La bloc” (care va reveni in grila Pro TV-ului la sfarsitul acestei luni). De pe 25 februarie, postul din Pache Protopopescu lanseaza o noua productie despre o familie obisnuita si problemele pe care membrii acesteia si le creeaza unii altora. Intitulat „Arestati la domiciliu”, serialul de comedie are in centru personaje tipice: Costica (Cristi Toma) si Nuti Dumitru (Luminita Erga) sunt casatoriti de 15 ani, au doi copii gemeni ajunsi la varsta adolescentei (Luca si Raluca) si il asteapta pe al treilea si sunt permanent nevoiti sa se suporte nu doar unul pe celalalt, ci si pe fratele lui Nuti, Ion Bunescu (Gabriel Spahiu) – un profesor de religie casatorit de curand cu o fosta dansatoare exotica pe nume Beatrice (Andreea Doinea).
Cristi Toma spune despre personajul sau ca ii seamana pe jumatate: „In proportie de 50% as putea sa spun ca sunt Costica Dumitru in fiecare zi! Sunt foarte multe lucruri care mi se intampla cu sau fara voia mea. Daca ma apuc sa rezolv o problema este imposibil s-o duc pina la capat pentru ca intotdeauna apar altele. Imi plac foarte mult musafirii, dar si in viata reala ma iau intotdeauna pe nepusa masa si niciodata nu sunt atit de pregatit pe cat mi-as dori de vizita lor. Berea este intotdeauna calda, carnea este congelata, plec sa cumpar ce ne mai trebuie si ma intorc acasa dupa doua ore pentru ca sigur pe drum ma intalnesc cu cineva care ma tine de vorba”, a explicat actorul.

Luni-Miercuri 22.30, PRO TV, „ARESTATI LA DOMICILIU”

Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te