Homepage  / Știri

Proiectul lui Smiley, Radio Killer, are un nou single

Proiectul lui Smiley, Radio Killer, are un nou single

de Redactia Tvmania

Grupul de producători muzicali, Radio Killer, condus de Smiley (cel care a fost de altfel şi vocea proiectului până în prezent), revine cu un nou single, “Lonely Heart” şi cu o voce feminină în prim-plan, Lee Heart. Noua piesă va beneficia în curând şi de un videoclip regizat de Iulian Moga.

“Lonely Heart” este o piesă plină de energie, pe care o dedicăm tuturor celor care cred că doar muzica poate să te trezească la viaţă, te poate conecta cu oamenii din jur şi te poate aduce în club indiferent de unde te afli în acel moment. De asemenea, o dedicăm tuturor celor care iubesc totul în general şi muzica în special”, au declarat Paul Damixie şi Lee Heart, cei doi componenţi ai formulei de scenă Radio Killer

Lee Heart, are 20 de ani şi a câştigat peste 15 premii la concursuri naţionale şi internaţionale de muzică, a studiat muzica la Şcoala Populară de Arte, iar acum ia lecţii de jazz.

Proiectul Radio Killer s-a lansat în urmă cu un an cu piesa “Voila”, care a urcat rapid în topul preferinţelor muzicale, atât în topurile din România, cât şi în cele din Germania, Rusia, Spania, Grecia şi Turcia. “Be Free”, cel de-al doilea single semnat Radio Killer, a continuat succesul piesei “Voila”, în prezent aflându-se pe locul 3 în topul celui mai popular dance-radio din Spania, “Maxima FM”.

Ascultaţi aici piesa “Lonely Heart”:

Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te