Homepage  / Știri

Ricky şi Chayanne au planuri mari pentru 2010

Ricky şi Chayanne au planuri mari pentru 2010

de Redactia Tvmania

Fanii muzicii latino încep anul cu o veste bună. Doi dintre cei mai iubiţi cântăreţi cu sânge latin, Ricky Martin şi Chayanne, revin în forţă.

Sunt frumoşi, talentaţi, au o grămadă de fani în întreaga lume şi au aceeaşi origine portoricană. Ricky Martin şi Chayanne, cei care ne-au făcut de-a lungul timpului să dansăm pe hituri precum “La Bomba”, respectiv “Salome”, vor să revină pe piaţa muzicală în 2010 cu albume noi.

“Cel mai important pentru mine în acest moment este lansarea noului meu CD. În acelaşi timp, sper ca până în martie să fie scoasă la vânzare şi cartea pe care o scriu în prezent. Mai mult, pregătesc şi un turneu”, a spus Ricky Martin, citat de esmas.com. Dacă albumul lui Chayanne, care va apărea pe 23 februarie, se intitulează “Nada es imposible”, Ricky Martin nu a găsit un nume pentru noul său material discografic, însă se ştie că va conţine atât piese în spaniolă, cât şi în engleză. Ultimul album de studio în limba engleză al lui Ricky Martin, “Life”, a apărut în 2003, în timp ce Chayanne nu a mai scos un CD cu piese noi din 2007, când i-a apărut “Mi Tiempo”.

Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te